Trabzonspor Gaziantep deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig Trabzonspor Gaziantep FK
Trabzonspor Gaziantep deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yi 3-1 yenerek ligde 2 maç aradan sonra galip geldi.

Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor rakibini 3-1 mağlup ederek ligde 2 maç aradan sonra galip geldi.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan mücadelede Bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri 48 ve 76'da Trezeguet ve 59'da Anastasios Bakasetas kaydetti.

Ev sahibin ekibin tek sayını ise 80. dakikada frikikten klas bir gol atan Denis Draguş kaydetti.

Karadeniz temsilcisi bu sonuçla puanını 26 yaptı ve Beşiktaş'ı geçerek ligde 4. sıraya yükseldi, üst üste 3. kez sahadan mağlup ayrılan Gaziantep FK ise 15 puanla 15. sırada yer aldı.

Trabzonspor ligin 16. haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek, Gaziantep FK ise deplasmanda Hatayspor ile mücadele edecek.

"KİMİN GOL ATTIĞI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

Gaziantep FK karşısında 2 gol atarak galibiyette önemli pay sahibi olan Trezeguet karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Mısırlı oyuncu, çok iyi performans ortaya koyduklarını belirterek, "Devre arasında doktorumuzla konuştuğumda bana gol atacaksın demişti. Gol atınca sevincimi onunla paylaştım.

Kimin gol attığı çok önemli değil. Önemli olan kişiler değil, takımdı. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Maça giderken de o hissiyatı veriyordu takım. Çok iyi performans gösterdik.

3 puana hamdolsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Takımımız çok iyi mücadele etti. Bu performansımızı umarım devam ettiririz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV