Granada-Athletic Bilbao maçında üzen olay! Bir taraftar hayatını kaybetti

İspanya La Liga
Granada-Athletic Bilbao maçında üzen olay! Bir taraftar hayatını kaybetti
FOTOĞRAF: İHA

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Granada ile Athletic Bilbao'nun karşı karşıya geldiği maçın 17. dakikasında tribünde fenalık geçiren bir taraftar hayatını kaybetti ve müsabaka tatil edildi.

İspanya La Liga'nın 16. haftasında oynanan Granada-Athletic Bilbao maçı tribündeki bir taraftarın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesinden dolayı 18. dakikada durdurulup, ertelendi.

Nuevo Los Carmenes Stadı'nda oynanan Granada-Athletic Bilbao maçının 18. dakikasında ev sahibi takımın tribünlerinden bir taraftar kalp krizi geçirdi.

Bazı taraftarların çağrısıyla hakem Miguel Angel Ortiz Arias karşılaşmayı durdurarak, stadyumdaki ve her iki takımın sağlık ekiplerini tribüne yönlendirdi.

Doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayan taraftarın ölüm haberini stadyumda duyurularak, karşılaşmanın ertelendiği açıklandı.

Granada ve Athletic Bilbao dışında çok sayıda La Liga kulübü, taraftarın ölümünden dolayı başsağlığı mesajları yayımladı.

Karşılaşmanın durdurulduğu 18. dakikada konuk takım Athletic Bilbao, maçı 1-0 önde götürüyordu. Henüz tarihi açıklanmayan maçın kaldığı yerden devam ederek oynatılacağı bildirildi.

ATLETICO MADRID, ALMERIA'YI 2 GOLLE DEVİRDİ

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Atletico Madrid ile Almeria mücadele etti.

Metropolitano Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Atletico Madrid rakibini 2-1 mağlup etti.

Madrid temsilcisine galibiyeti getiren golleri 17'de Alvaro Morata ve 22'de Angel Correa kaydetti. Almeria'nın golünü ise 62. dakikada Leo Baptistao attı.

Ligde bir maç aradan sonra kazanan Atletico Madrid puanını 34 yaptı ve 3. sıraya yükseldi. Bu sezon ligde henüz galibiyetle tanışamayan Almeria ise 4 puanla ligin son sırasında kaldı.

Kaynak: İHA