Beşiktaşlı Eric Bailly tehdit ediliyor! Siyah-beyazlı kulüp harekete geçti

Beşiktaş Süper Lig Manchester United Transfer
Beşiktaşlı Eric Bailly tehdit ediliyor! Siyah-beyazlı kulüp harekete geçti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İngiliz basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın Fildişi Sahilli stoperi Eric Bailly'nin bir menajer tarafından uzun bir süredir tehdit edildiği ve bu durumu kulübe aktardığı, Siyah-beyazlı kulübün durumu polise bildireceği ifade edildi.

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'nin bir menajer tarafından tehdit edildiği iddia ediliyor.

İngiliz basınından Mirror'da yer alan haberde; Bir menajerin Eric Bailly'nin Beşiktaş'a transfer olmasından dolayı kendisine borçlu olduğunu iddia ettiği ve deneyimli stoperi tehdit ettiği bildirildi.

FENERBAHÇE DERBİSİNDEN SONRA MESAJ

Menajerin, Fildişi Sahilli stopere 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe derbisi için kendisine büyü yaptığını söylediği ve Bailly'nin topa elle dokunduğu gerekçesiyle penaltıya sebep olmasının ardından gönderdiği mesajda, "Benim büyümün sana neler yaptığını gördüğüm için çok mutluyum. Adam değilsin, Kocaman bir Mickey Mouse'sun" ifadelerini kullandığı belirtildi.

29 yaşındaki futbolcuya ve çevresindeki kişilere yüzlerce kez tehdit içerikli mesaj gönderildiği ve bu durumun Beşiktaş'a da bildirildiği ifade edildi. Beşiktaş'ın da durumu polise bildireceği belirtildi.

Haberde oyuncuya gönderilen mesajların görüntülendiği ve yıldız ismin defalarca kez tehdit telefonu aldığı ifade edildi. Mesajların birinde "Beni kendi ülkemde rezil etmene izin vermeyeceğim. Sana sahtekarlıktan dolayı dava açtığım zaman neler olacağını göreceksin" ifadelerinin kullanıldığı hatırlatıldı.

Eric Bailly'nin menajerliğini aynı zamanda amcası da olan Severin Bohui yapıyor. Lisanslı bir menajer olan Bohui, transfer sürecinde kendisinin dışında başka hiç kimsenin anlaşmaya dahil olmadığını söyledi.

"BAILLY'Yİ RAHATSIZ ETMEYİ BIRAKMIYOR"

Bohui, Bailly'yi tehdit eden menajerin Fildişi Sahilli futbolcunun kendisine borcu olduğunu ve kendisinin Beşiktaş'a transfer olmasında aracılık edenlerin bir parçası olduğunu iddia ettiğini belirtti.

Bohui, "Eric'e herhangi bir aracıyla bir sözleşme imzalayıp imzalamadığını sordum bana 'hayır' cevabını verdi. Ayrıca kulübe de bu kişiyi tanıyıp tanımadığını söyledim onlar da 'hayır' cevabını verdiler. Bu adam Eric'i taciz etmeyi bırakmıyor. Fenerbahçe yenilgisinden sonra bile mesaj gönderdi. Bu adamı engellemek problemi çözmeyecek. Bu artık bir güvenlik meselesine dönüştü" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV