Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti

İngiltere ABD Kraliçe Elizabeth
Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti

Son zamanlarda İngiliz kraliyet ailesiyle ilgili söyledikleriyle gündemde olan Meghan Markle, bir televizyon programı için dahil olduğu sokak şakasında kendisine verilen talimatlarla sokak ortasında biberonla süt içti, esneme hareketleri yaptı. Markle bu tavırlarıyla yine gündem olmayı başardı.

İngiliz kraliyet ailesine katıldığı ilk günden beri her adımı izlenen eski oyuncu ve kraliyet üyesi Meghan Markle olay yaratan Oprah Winfrey röportajından sonra ilk kez geniş çaplı bir televizyon programına katıldı. Herkes İngiliz kraliyet ailesi üyesi olduğu zamanlarda yaşadıklarından bahsedeceğini tahmin ederek Markle bu defa yeni hayatından bahsetti.

Program dahilinde kendisine verilen talimatlar ile dahil olduğu sokak şakası için şekilden şekile girmesiyle de yine çok konuşulmayı başardı. 

Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti - Resim : 1

Meghan Markle, yakın arkadaşı Ellen Degeneres’in programına konuk olunca İngiliz kamuoyunun dikkatini bir kez daha üzerine çekti. Ülkeden ayrıldıktan sonra ABD'li televizyoncu Oprah Winfrey'e konuşan Markle, Kraliyet ailesini zor durumda bırakan iddialarının ardından, bu kez bahsedeceği konularla merak uyandırdı.

Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti - Resim : 2

Ancak dün yayınlanan programda Markle, beklentilerin aksine Kraliyet ailesiyle ilgili konular yerine California’daki yaşamları, oyunculuk geçmişi, ABD’de ebeveynlik haklarıyla ilgili verdiği mücadele gibi detaylardan bahsetti.

Ellen Show’un veda sezonu için oyunculuk günlerine geri dönüş yapan Markle, kamera şakasında şekilden şekile girdi. Çekimlerin yapıldığı stüdyonun dışına çıkan Markle, Ellen’ın kulaklıktan verdiği talimatları birebir uyguladı.

Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti - Resim : 3

Sokakta esneme hareketleri yapan Markle, satıcının ikram ettiği yiyecekleri yerken çantasından çıkardığı biberonla süt içti. Kedilerle ilgili şarkı söylemeye başlayan Markle, ekran başındakileri performansıyla gülümsetmeyi başardı.

 

Meghan Markle şaşırttı! Sokak ortasında esneme hareketleri yaptı, biberonla süt içti - Resim : 4

Kaynak: Diğer

Meghan Markle