26 Mart Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? İşte sonuçlar...

Kırmızı Oda Ramo Seni Çok Bekledim Akıncı Arka Sokaklar Payitaht Abdülhamid Son Yaz
26 Mart Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? İşte sonuçlar...

26 Mart tarihinde ekranlara gelen dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Ramo, Kırmızı Oda, Seni Çok Bekledim, Akıncı, Son Yaz, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid gibi pek çok yapım dün akşam televizyon ekranlarında yerini aldı. Peki, iddialı dizilerin arasından hangi yapım öne çıktı?

26 Mart Cuma akşamı Ramo, Kırmızı Oda, Seni Çok Bekledim, Akıncı, Son Yaz, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid ekrana geldi.

Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklandı. İşte dünün reyting sonuçları...

26 Mart Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? İşte sonuçlar... - Resim : 1

Total izleyici grubunda birinciliği Arka Sokaklar, ikinciliği Kırmızı Oda, üçüncülüğü Esra Erol'da aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Kırmızı Oda, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Son Yaz yer aldı.

TİAK'ın kararı gereği reyting sonuçlarında detayların ve ilk 100 program sıralamasının kamuoyuna açıklanması yasak olduğu için yayınlayamıyoruz. 

Sadece Total, AB ve ABC'de ilk 10 program reyting bilgileri olmadan duyuruluyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi reytingleri dizi dizi haberleri 26 mart reytingleri diziler dizi haberleri Ramo Kırmızı Oda Seni Çok Bekledim akıncı son yaz Payitaht Abdülhamid dünün reyting sonuçları dizi reyting sıralaması reyting sıralaması total reyting sonuçları ab reyting sonuçları