Payitaht Abdülhamid 144. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid 144. Bölüm İzle

TRT 1'de Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 144. bölümü yayınlandı. 26 Mart 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan dizi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizinin 144. bölümünü izleyebileceğiniz link. Payitaht Abdülhamid 144. Bölüm izle.

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 143. bölümü 26 Mart Cuma günü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 143. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Mason paşaya ulaşmaya çalışan Abdülhamid yeni bir plan yapar. Mahmut Paşa’nın ardındaki sır perdesi aralanır. Kardeşi Necip Paşa’yı kurtarmak için onun kılığına giren Selim’i ise bir sürpriz beklemektedir. Abdülhamid’in aldığı karar haremin güç dengelerini değiştirir. Aliye, aşkıyla arasına giren tüm engelleri aşmayı başarır ama bu sefer karşısına Fatma çıkar.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

PAYİTAHT 144. BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 144. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

TRT 1 son bölüm izle video Payitaht Abdülhamid dizisi trt dizileri dizi izle dizi haberleri payitaht yeni bölüm izle