'16 Mayıs'tan sonra parlayacak' dedi! Yeni yılın en şanslı mesleğini açıkladı...

Dinçer Güner Haber Global Buket Aydın Magazin Haberleri

Haber Global ekranlarına konuk olan ve hem Türkiye'yi hem de dünyayı etkileyebilecek önemli astrolojik gelişmelerle ilgili bilgiler veren ünlü astrolog Dinçer Güner, 2023 yılının şanslı burçlarını açıkladı. Güner, aynı zamanda yılın genelinde bir sektörün adeta patlama yaşayacağını söyledi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan ünlü astrolog Dinçer Güner, 2023 yılındaki önemli astrolojik gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi. Hem Türkiye'yi hem de dünyayı bekleyen gelişmeleri aktaran astrolog Güner, 2023 yılında özellikle de 16 Mayıs tarihinden sonra bir sektörde adeta patlama yaşanacağını söyledi.

Dinçer Güner'in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Sigortacılık sektörü 16 Mayıs'tan sonra parlayacak. Bu önemli. Güneş ve Ay tutulmaları çok önemli. Bunlara bakarak o seneyi dörde böleriz, 4 ya da 5 tutulma olur. Bu sene 20 Nisan'da Koç, 5 Mayıs Akrep, sonra Oğlak ve Boğa'da var. Son zamanlarda parayı çok konuşur olduk bundan dolayı. Tutulmalar bizim neyi konuşacağımızı anlatır, Koç Terazi aksına geçiyor tutulmalar.

Bu yıl, biz Koç ve Terazileri konuşacağız, savaşları ve barışları anlatır. Çok ataklar ve müzakereler olacak demek. Terazi, dünya astrolojisinde, uluslararası ilişkiler, boşanma, evlilik, adalet ve yasa değişimi konularını anlatır, bazı adalet kararlarına dünya karşı çıkacak. Birtakım adli sonuçlar çok önemli olacak.

Bir kere Koç neyi temsil eder? Çok fazla güneş enerjisi, Nisan itibarıyla 18 ay önemli. Yeni kaynakların ortaya çıkması ve güneşten daha fazla yararlanmak için yeni yöntemlerin ortaya çıkmasını ve savaşları tetikleyebileceğini söylemek hiç de yanlış olmaz. "

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global buket aydın magazin haberleri Astroloji Dinçer Güner