Dinçer Güner nasıl 30 kilo verdi? Astrolojiye göre diyete başlamak için en uygun zaman hangisi?

Magazin Haberleri Sağlık Haberleri Yaşam Haberleri
Dinçer Güner nasıl 30 kilo verdi? Astrolojiye göre diyete başlamak için en uygun zaman hangisi?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bir yıla yakın bir sürede yaklaşık 30 kilo verdiğini, bu süreçte herhangi bir operasyon geçirmediğini ve ağır diyetler yapmadığını söyledi. Astrolog Güner, kilo vermek isteyenler için, astrolojiye göre diyete başlamanın en uygun zamanın hangisi olduğunu açıkladı.

Haber Global ekranlarında dünyada ve Türkiye'de meydana gelebilecek önemli astrolojik gelişmeler hakkında konuşan ünlü astrolog Dinçer Güner, 1 yıl gibi bir sürede yaklaşık 30 kilo verdiğini ve bu süreçte kendini zorlayacak herhangi bir şey yapmadığını ifade etti.

Kilo vermek için en uygun zamanın dolunaydan sonraki zaman olduğunu belirten Güner, konuya ilişkin şunları kaydetti: 

"Doğum haritalarımızda bir ay dönümleri var. Onlar çok önemli. Astroloji, 'onu yapma, bunu yapma' gibi bir şey değil. Bir senede toplam 28-30 kilo verdim, mide operasyonu geçirmedim, büyük diyetlerde yapmadım. Zumba yaptım. Diyet yapmaya dolunaydan sonra başladım, ne zaman dolunaydan sonra diyete başlarsanız bedeniniz küçülmeye başlar, vücuttan çok hızlı ödem ve su atarsınız ve ilk başlarda verilen o kilolar, çok motive edicidir. Diyet yapanlar bunu iyi bilir."

 

Kaynak: Haber Global TV

Dinçer Güner Haber Global diyet sağlıklı kilo verme