Disney+ Türkiye için tarih belli oldu! Disney Plus Türkiye fiyatı ne kadar?

Disney Plus Netflix BluTV Türkiye
Disney+ Türkiye için tarih belli oldu! Disney Plus Türkiye fiyatı ne kadar?

RTÜK'ten 10 yıllık yayın lisansı alan Disney+ hizmetinin Türkiye'de yayına başlayacağı tarih ve fiyatı belli oldu. İşte Disney Plus Türkiye fiyatı!

The Walt Disney Company çatısı altında yer alan dijital yayın platformu Disney+’ın Türkiye yayın tarihi ve fiyatı belli olmuş durumda. Daha önce de Disney, yayınlamış olduğu bir basın açıklamasında 2022 yılının yaz ayı içerisinde Türkiye ile birlikte 42 ülke ve 11 yeni bölgede faaliyete başlayacağını belirtmişti. Aynı zaman içerisinde ülkemizde hizmet sunabilmek için gerekli olan yayın lisansını da Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan 10 yıl süre ile almıştı.

DİSNEY+ TÜRKİYE FİYATI VE YAYIN TARİHİ

Disney+, 14 Haziran tarihinde Türkiye pazarında yayına başlayacak, Türkiye fiyatı ise aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olacak bir şekilde açıklandı. Konu ile alakalı Disney Türkiye tarafından yayınlanan bir basın açıklamasında, hizmetin ülkemizde yayına başlar başlamaz hangi içeriklerin izleyiciler ile buluşacağı da açıklanırken, uygulamanın özellikleri de netleştirilmiş oldu.

disney plus türkiye fiyatı ve yayın tarihi belli oldu

DİSNEY PLUS'TA NELER VAR?

Disney Plus, Türkiye’de açılmasının ardından üyeler, yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği, platformun en sevilen Star Wars içerikleri arasında bulunan The Book of Boba Fett ve The Mandalorian’ı izleyebilecekler.

Ek olarak Oscar Isaac’in, Steven Grant rolünde anlık kopukluklar yaşayarak başka bir hayatın anılarıyla boğuşan bir hediyelik eşya dükkanı çalışanını canlandırdığı merakla beklenen Marvel Studios dizisi “Moon Knight” ile birlikte Simu Liu ve Awkwafina’nın başrollerini paylaştığı Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi izleyicilerin beğenisine sunulacak.

IMAX ÖZELLİĞİ DE OLACAK

Disney+, kullanıcılara tek fiyata aynı anda dört adede kadar izleme, on cihaza kadar sınırsız indirme imkânları tanıyacak. Platformdaki seçkin içerikler, daha yüksek kaliteli bir görüntü sunan IMAX teknolojisiyle de izlenebilecek.

7 FARKLI PROFİL DESTEĞİ

Disney+ uygulamasında tek bir hesapta yedi adede kadar farklı profil oluşturulabiliyor. Böylece hesabı ortak kullanan herkes birbirinden bağımsız olacak içerikleri izlerken, herhangi bir karışıklık olmayacak. Bunun yanı sıra ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile belirli yaşlara özel içerikler de sunan Disney+, Luka gibi Pixar içeriklerini de bünyesinde barındırıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Disney Plus Türkiye