Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu tepkisi: Bunu yapmak isteyenler aklını peynir ekmekle yemiş

CHP MHP Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu İBB Ekrem İmamoğlu
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu tepkisi: Bunu yapmak isteyenler aklını peynir ekmekle yemiş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınması gerektiğini açıklayan MHP lideri Bahçeli'ye "Bunu yapmak isteyenler aklını peynir ekmekle yemiş" yanıtını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, internet medyasının temsilcileriyle buluştu. Gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"BÖYLE GARABET OLUR MU?"

Kılıçdaroğlu açıklamasında "Belediye başkanı görevden alınır mı, başkası seçilir mi, bunu yapmak isteyenler akıllarını peynir ekmekle yemiş kişilerdir. Böyle bir garabet olur mu, olmaz. Öyle anlaşılıyor ki Sayın Bahçeli’nin devlet yönetimi ile de bir bağlantısı kalmamış. Alınan kişilerle ilgili adli sicil kaydını savcılık veriyor. Bir yanlışlık varsa, bir terör mensubu kişi varsa, soruşturulacak kişi o belgeyi veren kişidir." ifadelerini kullandı.

İçişlerini Bakanı Süleyman Soylu'nun "Suç duyurusunda bulunacağız" açıklamasına da "İstedikleri kadar suç duyurusunda bulunsunlar. Çok ciddiye almıyoruz. Telefonlarımızın dinlendiğini gayet iyi biliyoruz" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu yeni ekonomik modele ilişkin ise "Ortada bir model yok, ekonomide bir tahteravalli var" dedi. 19 milyar doların satışıyla ilgili de Meclis açıldığında araştırma önergesi vereceklerini belirtti.

 "BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"

Anket sonuçlarına da değinen Kılıçdaroğlu "Yüzde 28'deyiz" diyerek birinci parti olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Global TV

CHP MHP İBB Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli