Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Mart 2021 Pazartesi)

Haber Global Doğu Akdeniz doğal gaz arama çalışmaları Doğu Akdeniz son dakika haber koronavirüs futbol
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Mart 2021 Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

İŞTE PANDEMİYLE EVDE HAYATLA SAVAŞANLAR

Bugün 8 Mart... Kadın sağlık çalışanları oldukça yoğun ve yıpratıcı bir yılı geride bıraktı. Yoğun bakımdan çıkıp evlerine döndüklerinde de hayatın sorumluğunu tek başlarına omuzladılar. İşte hastanede pandemi, evde hayat savaşçısı kadınların son bir yılı... ?

DOĞU AKDENİZDE YENİ DÖNEMİN ŞİFRELERİ

Mısır yer altı kaynakları çalışmaları için Türkiye'nin kıta sahanlığını dikkate alarak, 18 parseli belirledi. Bu karar Yunanlar tarafından tepkiyle karşılandı. Türk tarafıysa "Anlaşma yapabiliriz" dedi. Peki bundan sonra ne olacak? Uzmanlar anlatıyor... ? 

SÜPER GÜÇLERİN AŞI SAVAŞI

ABD ve Rusya arasındaki modern soğuk savaşın yeni cephesi aşılar oldu. ABD Dışişleri Bakanlığı 'Rusya destekli' internet sitelerini suçlarken Kremlin Batı medyasında Sputnik V aşısı hakkında şüphe oluşturacak kara propaganda yapıldığını iddia ediyor... ? 

5 MADDEDE YENİDEN LAPORTA

Uzunca bir süredir çalkantılı bir süreçten geçen Barcelona'da seçim gerçekleşti, eski başkan Joan Laporta, yüzde 54.3'le sandıktan zaferle ayrıldı. 2003-2010 yılları arasında Barça'nın altın çağına başkanlık eden Laporta bu kez ne vadediyor? Barça'yı ve Messi'yi neler bekliyor?

Haber Global virüs Barcelona Covid Rusya aşı Doğu Akdeniz