Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Mayıs Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Mayıs Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

5 soru 5 cevap: Marketten ne alırım, ne alamam?

Türkiye tam kapanma döneminde açıklanan genelgeleri takip etmeye çalışıyor. Son olarak marketlerde satılacak ürünlerde de düzenlemelere gidildi. Peki 17 Mayıs'a kadar marketten ne alabilirsiniz, ne alamazsınız?

#20liyaşlarchallenge: 20'leri çok mu özledik? Canımız mı sıkıldı?

Salgınla birlikte sosyal medyada 'akımların' sayısı da arttı. En son karşımıza #20liyaslarchallange çıktı. Kimimiz bulunduğu yaştan 20 yıl öncesinin fotoğrafını kimisiyse 20 yaşındaki fotoğrafını paylaşarak kendisini akıma kaptırdı. Peki eski fotoğraflarımızı paylaşmayı neden bu kadar çok istiyoruz?

Binlerce insan bu sorunu yaşıyor! Covid'le kaybolan koku duyusu nasıl geri gelir?

Koronavirüsü atlatan insanların büyük bir kısmı tat ve koku kaybı yaşıyor. Uzmanlar 'koku egzersizleri' öneriyor. Peki koku duyumuzu nasıl yerine getireceğiz? Burnumuzu nasıl çalıştırmalıyız?

Fransa ikiye bölündü: Macron'dan Napolyon'a tarihi ziyaret

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ölümünün 200'üncü yılında Napolyon Bonapart'ın mezarına çelenk koyacak. Pek çok Fransız politikacı Napolyon ile arasına mesafe koyarken Macron'un bu stratejisinin altında yatan ne?

Evden dışarı çıkmak artık bir travma!

Kimi insanlar için artık evin kapısından dışarı adım atmak bir travmaya dönüştü. Pek çok insan nesnelere dokunurken geriliyor, iki doz aşısını olsa bile hastalık korkusuyla büyük panik yaşıyorlar. Peki bu durum ne kadar devam eder?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global