Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Mayıs 2023)

Gündem haberleri Rusya Ukrayna
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Mayıs 2023)
Fotoğraf: Shutterstock

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

'Aman dur oraya basma...' Temizlik hastasıyla nasıl yaşanır, tedavisi ne?

Kimileri için temizlik olmazsa olmazlardan. Ancak bazıları için temizlik ciddi bir takıntıya dönmüş durumda. Öyle ki sosyal hayatı ve yakın çevresi bu takıntıdan etkilenenler dahi var. Peki, bir temizlik hastasıyla yaşamanın ne gibi zorlukları var ve temizlik takıntısının ardında neler yatıyor?

 Savaş Rusya topraklarına mı taşınıyor? 'Bu eylem bir psikolojik harekat'

Rusya, Ukrayna'ya saldırılarına devam ederken Kremlin yönetimi de Moskova'ya yapılan insansız hava aracı saldırıları ile sarsıldı. Bu saldırı ile verilmek istenen mesaj ne? Savaş, Rusya topraklarına mı taşınmak isteniyor?

 Kocaman ve sevimli o gözleri hepimiz gördük | Köpeğinizin size gözlerini dikmesinin nedeni...

Köpek sahipleri pek çok kere sevimli dostlarını odanın bir ucunda kendilerini izlerken yakalamıştır. Köpekler gözlerini neredeyse hiç kırpmadan ve insan dostlarına hiç sezdirmeden onları dakikalarca izlerler. Bunun ardında çok şaşırtıcı bir neden yatıyor. Davranışın kökleriyse çok eskilere gidiyor.

Kaynak: Web Özel

Gündem haberleri