Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Mart 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Mart 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Avcılık ikinci bir duyuruya kadar yasak! Avlanmaya itirazlar ne? Federasyon ne diyor?

Kahramanmaraş depremlerinin doğal yaşama da zarar vermesi nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar kara avcılığının durdurulması gözleri avcılığa çevirdi. Hayvan hakları savunucuları avlanmanın tamamen yasaklanmasını istiyor. Federasyon ise av yasağının kaçak avlanmayı artıracağı görüşünde. 

İbrahim Tatlıses bir kez daha diyor... Şarkısı Özal'ın kampanyasında kullanıldı... İlk sefer 1991'de denedi!

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses bir kez daha siyasete soyundu. AK Parti'den aday olmak için başvuruda bulunan ünlü sanatçı 1991'den bu yana milletvekili olmak için şansını deniyor. Tatlıses yıllar içinde siyaset ile hep içli dışlı bir isim oldu. 

Savaşın üzerinden bir yıl geçti! Rublenin geleceği nasıl olacak? Putin: 'Yaptırımlar orta vadede...'

Ukrayna Savaşı devam ederken Batılı ülkelerin uyguladığı yaptırımlar Rusya ekonomisi üzerinde etkisini göstermeye başladı. Ruble, dolar karşısında Kasım ayından bu yana yüzde 20 değer kaybederken, Dünya Bankası ve IMF gibi örgütler Rus ekonomisinin küçüleceğini öngörüyor.