Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Irkçılık yapan emlakçıya 5 bin TL ceza! 'Yönetimin talimatı var, üzgünüz...'

Son günlerde kiralık evlerle ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu haberler genellikle evlerin fiyatları üzerine olurken Esenyurt'ta bir sitede siyahi birine ev kiralamak istemeyen bir emlakçıya 5 bin TL ayrımcılık cezası kesildi!

Mbappe, Paris'te para için mi kaldı? 'Herkesin atladığı o detay...'

Fransız yıldız Mbappé'nin rekor bir ücretle Real Madrid'i reddedip Paris Saint-Germain'de kalması, "Avrupa liglerindeki Amerikanizasyon" tartışmasını alevlendirdi. Mbappe'nin PSG'de para için kaldığı görüşleri mevcut. Ancak sorularımızı yanıtlayan spor yorumcuları diğer sebeplere de dikkat çekiyor.

Bir robot nasıl elma toplayabilir? Sanıldığı kadar kolay değil...

Elma toplamak basit bir iş gibi görülebilir ancak hala bu kadar basit bir işi yapabilecek bir robot üretilemedi. Ancak bilim insanlarının üzerinde çalıştığı robotik kol, tarımı kökünden değiştirebilir. Artık tarla ve bahçelerde insan çalışmasına gerek kalmayabilir.

Ya internette hiç bilmediğiniz bir fotoğrafınız varsa...

Yüz haritalama yöntemiyle çalışan arama motorları teknolojinin geldiği ürkütücü boyutları göz önüne seriyor. Bazı insanlar varlığından haberleri olmayan fotoğraflarını internette bulmaya başladı...

Kaynak: Haber Global TV