Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Mart Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Mart Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

'Ev sahibim gurbette, 1000 TL zam yapsa 70 euro etmiyor'

Büyükşehirlerde uygun bir kiralık ev bulmak son derece zorlaştı. Ev sahibi yurt dışında yaşayan kiracılar ise biraz daha şanslı. Kiminin ev sahibi kirasında tam bir artış yapmıyor, kimi ise kirayı birkaç ay geciktirse dahi kirasını soran yok.

The Batman'in yönetmeni Matt Reeves, Joker'in sahnelerini neden attı?

Dünya çapında sansasyon yaratan The Batman'de filmin yönetmeni Matt Reeves, Joker'e filmde yer veriş şekliyle hem takdir topladı hem de eleştirildi. Reeves'i nihai kararına iten ise aslında Joker'in bir karakter olarak tartışmasız ağırlığı... Peki Reeves kararında haklı mı? Peki Joker neden özel?

Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokadın perde arkası! Çocukluk travması...

94. Akademi Ödülleri'ne, gecede En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Will Smith'in, komedyen Chris Rock'a canlı yayında attığı tokat damga vurdu. Peki milyonları şoke eden tokadın arkasında ne var? Ünlü oyuncunun otobiyografisi derin bir çocukluk travmasına işaret ediyor.

Rusya dünyadan izole olur mu?

Batı, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline tarihte görülmemiş ağırlıkta mali yaptırımlarla yanıt verdi. Rusya'yı global ekonomiden soyutlamayı hedefleyen bu adımlar Rusya'nın geleceğine dair soru işaretleri de oluşturmakta. Rusya'nın, dünyadan izole olma ihtimali var mı? Ülke kendine ne kadar yetebilir?

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali satışları patlattı! 'Fazla iyotun...'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ile birlikte 'yükselen' nükleer sesleri ABD'de tüketicileri iyot tabletlerine yöneltti. Çernobil hafızasında olan Türkiye'de benzer bir durum görülmezken, tabletleri satın almak isteyenler hangi dürtü ile hareket ediyor?

 

Kaynak: Haber Global TV