Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27Ağustos Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27Ağustos Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Taksi plakası tartışmaları bitmiyor! İstanbul'da sorun var da neden Ankara'da, İzmir'de problem yok?

İstanbullu taksiye binemiyor... Sorunun sayıdan mı hizmet kalitesinden mi kaynaklandığı tartışılıyor. Peki Ankara ve İzmir'de neden taksi sorunu yaşanmıyor? Denetimler mi daha sıkı şoförler mi bilinçli?

4 SORU 4 CEVAP | DAEŞ Horasan, Kabil'deki terör saldırısını üstlendi! Bu örgüt kim?

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırısını DAEŞ'in Afganistan'daki kolu olan DAEŞ Horasan grubu üstlendi. Peki kim bu DAEŞ Horasan? İşte liderleri, yapılanması ve Taliban'la olan ilişkisi...

Cristiano Ronaldo, Manchester'a dönüyor: Mavi yaka mı kırmızı yaka mı?

Juventus Teknik Direktörü Max Allegri, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'tan ayrıldığını açıkladı. Gelen haberler Portekizli süper yıldızın Manchester'a gideceği yönünde. Ronaldo'nun City'yle görüşmelerinde yol alındığı biliniyor ancak United da devrede... Peki şimdi ne olacak?

ABD ve müttefikleri 20 yıl uğraşsa da Afganistan'da terör bitmedi! Peki nasıl?

ABD ve müttefikleri 20 yıldır Afganistan'da terörü bitirmek için uğraşıyor. Bu savaşın en önemli motivasyonlarından biri de buydu ancak 26 Ağustos'taki saldırı başarılı olunamadığını gösteriyor. Ama nasıl?

Kaynak: Haber Global TV

ronaldo taksi Plaka Taliban Ankara Afganistan