Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Temmuz Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Temmuz Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Kadın Voleybol Milli Takımı Menajeri Pelin Çelik: 'Her yerde herkesle mücadele ederiz'

Tokyo 2020'deki ilk maçında Türkiye, Çin'i 3-0 yenerken bu galibiyet, ülkenin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Milli Takım Menajeri Pelin Çelik, Tokyo'dan sorularımızı yanıtladı; atmosferi, galibiyetin etkisini ve hedeflerimizi anlattı. Çelik, "Her yerde herkesle mücadele ederiz" dedi.

Türkiye aşısızlara çare arıyor! Osmanlı'da 'Tapu dairesine bile alınmıyordu'

Milyonlarca vatandaş aşı olmadı ve salgın tehlikesi devam ediyor. Anayasa gereği vatandaşlar aşı olmaya zorlanamıyor, kısıtlamalar gündemde. 19. yüzyılın sonlarına doğru aşı olmayanların tapu dairelerine bile girişine izin verilmiyor şahadetnamelerini göstermeleri isteniyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Suriye politikası resmi raporlara nasıl yansıdı?

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Suriyeli sığınmacılardan 10 kat daha fazla su faturası alacağını söylemesi Türkiye gündemine oturdu. Özcan'ı destekleyen kadar tepki gösteren de olurken CHP, yıllardır Suriye sorununa ilişkin raporlar hazırlayıp konferanslar düzenliyor.

5 soru 5 cevap | Tunus'ta neler oluyor?

Tunus'ta Cumhurbaşkanı Said, yürütmeye el koydu ve yeni bir başbakan atayacağını açıkladı. Meclis Başkanı ve Nahda Hareketi'nin lideri Raşid Gannuşi ise kararı "darbe" olarak nitelendirdi. Nahda destekçileri ise sokağa döküldü. Peki neden? Arap Baharı'nın başladığı Tunus'ta neler oluyor?

Dünyada aşı olmayanlara karşı yaptırımlar artıyor! Sinemaya almayanlar, yemek vermeyenler...

Normalleşme için toplumsal bağışıklığa ulaşmak isteyen ülkelerin önünde "aşı olmayanlar" bir engel olarak duruyor. Bu noktada dünyanın dört bir yanında hükümetler aşıya teşvik için yaptırımlara başvuruyor. İşte ülkelerin uyguladıkları yaptırımlar ve tepkiler...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global