Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Mayıs Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Mayıs Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

120 milyon doz Biontech aşısı gelecek... Peki herkes ulaşabilecek mi?

Türkiye eylül ayının sonuna kadar 120 milyon doz Biontech aşısına kavuşmuş olacak. Avrupa İlaç Ajansı saklama koşullarını daha kolay hale getirecek açıklamayı yaptı. Peki Türkiye'de herkes Biontech Alman aşısı olabilecek mi?

4 soru 4 cevap | Piyasalarda neler oluyor? ?

Dolar ve Euro'da yaşanan ani yükselişler üzerine Borsa İstanbul'da yaşanan yüzde 3'ü aşkın değer kaybı 'Piyasalarda neler oluyor?' sorusunu akıllara getirdi...

Engin Verel, Lille'in şampiyonluğuyla hatırlanan tarihi kareyi anlattı: 'Çıplaktım ve başbakan geldi...'

Anderlecht formasıyla şampiyonluk kazanan ve Avrupa'da bu sevinci yaşayan ilk Türk futbolcu olan Engin Verel, ayrıca Lille forması giyen ilk Türk olmuştu. Lille günlerinde, çıplak halde Fransa Başbakanı ile tanışmak durumunda kalan Verel, o günleri, meşhur kareyi ve Avrupa macerasını anlattı.

'Uçaktan adam alma' ne zaman başladı? ✈️?

Belarus yönetiminin gazeteci Roman Pratasevich'i havadaki uçaktan indirerek tutuklaması gündem oldu. Tarihte devlet başkanları dahil pek çok isim farklı gerekçelerle havadan yere indirilerek adli işleme tabi tutulmuştu.

Tarih tekerrür edecek! Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran ilk ABD'li Jovan Kirovski...

Hafta sonu oynanacak Manchester City-Chelsea mücadelesi Amerika'da ayrı bir heyecan ile takip edilecek. Kim kazanırsa kazansın tarihte ikinci kez ABD'li bir oyuncu kupayı havaya kaldıracak. Bu başarıyı ilk sağlayan Jovan Kirovski 20 yaşında kupayı ellerine almıştı...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global