Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Kasım Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Kasım Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Türkiye'nin okula dönmeyen çocukları | 'İkna etmek için köye gittik'

Birçok öğrenci, okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştuğu için sevinirken bazı öğrenciler ise onlar kadar şanslı değildi. Uzaktan eğitim sürecinin sona ermesinin ardından bazı öğrenciler okullarına geri dönemedi. 

Çok yazık oldu

Fenerbahçe’ye derbi galibiyeti ciddi bir özgüven katmış doğal olarak. Galatasaray stadındaki gibi zor bir atmosferden zaferle çıkan sarı-lacivertliler için Olympiakos deplasmanı ayakları bile titretmedi.

Galatasaray'ın Avrupa farkı

Galatasaray, Marsilya karşısında yine çok iyi bir futbol sergiledi. Bir çok maçta bitiricilik sıkıntısı çeken ve bunun faturasını da derbide çok ağır ödeyen Aslan, Marsilya karşısında 4 gol atarak bir anlamda özgüven depoladı.

Herkesin aklındaki soru: Benzin fiyatları nereye gidiyor?

Bütün dünya küresel bir enerji krizinden geçiyor. Talebe karşılık verecek petrol arzı yok. Türkiye'de üstüne döviz kurunun pahalanması enerji krizinin etkisini artırıyor. Benzine artık 1 TL'nin üzerinde zamlar gelmeye başladı. Peki bu hareket nerede duracak?

Dünyanın en çok izlenen insanı: Ryan Kaji

Ryan Kaji dünyada ekranlardan en fazla izlenen insan. 10 yaşındaki çocuğun ailesinin yardımıyla bugüne kadar Youtube'da çektiği videolar 48 milyar 597 milyon 844 bin kez izlendi. Kaji 'tablet kuşağının' ilk temsilcilerinden...

'Düğün ne zaman?' sorusuna tokat gibi cevaplar!

Katıldığınız düğünlerde, aile buluşmalarında "Eee, düğün ne zaman?" sorusuna maruz kalmaktan bıktınız mı? Bu sorulara gerilmeden yanıtlar vermek de mümkün tamamen bu sorgulamalardan kurtulmak da... İşte ipuçları!

Kaynak: Haber Global TV