Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mayıs Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Bankada en fazla 10 bin TL'si olan hesapların sayısı patladı! Peki neden?

Mart 2020-Mart 2021 aralığında bankada 0-10 bin TL arası mevduatı olan hesapların sayısı 13.5 milyon arttı. Bunun ne kadar tasarruftan, ne kadarının mevcut tasarrufun azalıp da 10 bin TL veya altına düşülmesinden kaynaklandığı merak konusu. 1 milyon TL üzeri parası olanlar ise birikimlerini artırdı.

İnsanlığı kahreden sayı: Son 10 yılda şehirlere yapılan saldırılarda ölenlerin yüzde 91'i sivil!

Son on yılda dünya genelinde patlayıcı silahlarla şehirlerde gerçekleştirilen saldırılarda, 238 bin 892 sivil yaralandı ya da yaşamını yitirdi. Toplam kurban sayısının yüzde 91'inin sivil olduğu tespit edildi. Füze ve bombaların şehirler üzerinde kullanılmasının yasaklanması talep ediliyor!

Instagram'dan daha hızlı Facebook'tan daha hareketli! Yemek videosu çekenlerin gözdesi TikTok

Bugün yemek videoları çekerek meşhur olmak isteyen insanların adresi ne Facebook ne Instagram. Adres TikTok. Peki 19-20 yaşında 'fenomen' genç aşçıların sırrı ne? Hangi tür yemekleri yaparak on binlerce takipçi toplayıp binlerce dolar kazanıyorlar.

Türkiye'de mutasyonlar ne kadar tespit edilebiliyor? Türk varyantı var mı?

Dünyanın birçok bölgesinde olduğu gibi İngiliz varyantı da uzun süredir Türkiye'de hakim durumda. Varyantın baskın hale gelmesiyle beraber Türkiye'de vaka rekorları da kırıldı. Peki bu süreçte tüm virüsleri inceleyebildik mi? Türk varyantından bahsedebilir miyiz?

Amerikalılar dışarı çıkıyor: Diş beyazlatıcı, prezervatif ve smokin satışlarında patlama

Türkiye'nin sonbaharda ulaşmayı hedeflediği toplum bağışıklığı ABD'de çok yakın. Maskeler çıkmaya başladı. Restoranların da açılması ile birlikte vatandaşlar sokağa iyice adımlarını atacak. Uzun süredir raflarda duran ürünlere rağbet arttı...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global