Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mart Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mart Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bir 'like' uğruna bu hareket yapılır mı? Ahlaki çöküş mü? Yoksa...

Son dönemde öğrencilerin sosyal medyada 'like' uğruna okulda öğretmenlerini aşağılayıcı hareketler içeren videolar çekmeleri tepki çekiyor. Yaşanan ahlaki çöküş mü, yoksa fenomen olma isteği mi? Peki eğitim uzmanlarına göre sınıfta otorite nasıl sağlanır?

22'de 2'nin hikayesi: Parasızlık, yazı tura ve zirve...

Bir futbol ülkesi olarak bu zamana kadar sadece iki kez Dünya Kupası sahnesinde boy göstermiş olmamız Türk futbolunun en derin yaralarından bir tanesi. 2002'yi ve o heyecanı yaşı yeten neredeyse herkes dün gibi hatırlıyor. Bir de ilginç eleme süreciyle 1954 var elbette. İşte 22'de 2'nin hikayesi...

Almanya'da 'özgürlük için üşü' sesleri!

Rusya doğalgazına bağımlı ülkelerden biri olan Almanya'da bazı siyasetçiler kombileri kısmayı öneriyor. Yapı mühendisleri ise küf ve rutubet riskinden dolayı buna karşı.

Polonya: Rusya'ya hep şüphe ile bakan bir ülke

Polonya, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde son derece kritik bir ülke. Sebebi sadece 2 milyonu aşkın Ukraynalı göçmene ev sahipliği yapması değil, ABD'nin de ülkede hatırı sayılır bir askeri varlığının olması. Polonya'nın yeni stratejisi ne olacak? ABD Başkanı Biden'ın ziyareti yeni gelişmelere gebe.

Yazık oldu...

Bence Stefan Kuntz milli oyuncuların maçlarını izlememiş... Ama eğer izleyip de anlamamışsa bu daha vahim bir durum.

Para sporun içine daha çok giriyor! Hiçbir şey engel olamadı...

Her ne kadar taraftarlık unsuru olaya bir romantizm katsa da spor, çok uzun süredir bir sektör. Hem de giyimden reklam anlaşmalarına, medya gelirlerine kadar çok büyük bir sektör... Pandemi ile birlikte 2020'de mali açıdan büyük bir darbe alan söz konusu endüstri, yeniden eski günlerine dönüyor.

 

Kaynak: Haber Global TV