Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Haziran Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Haziran Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Bir köyde 14 branşta 120 lisanslı sporcu yetiştiren adam: Suat Arı

Beden eğitimi öğretmeni Suat  Arı, sporla bir köyün kaderini değiştirmek için çıktığı yolda, hayatlarında hiç spor yapmamış öğrencilerine spor tutkusunu aşılayarak, ragbi, softball, oryantiring, bocce, hokey, tenis, golf gibi 14 branşta 120 lisanslı sporcu yetiştirdi.

4 soru 4 cevap | Hız limiti artacak mı? Dünyada durum ne?

Uzun yol yapanlar memnun, otobanda hız limitlerinin artması gündemde. Peki hız limiti ne kadar artacak? Dünyanın farklı yerindeki uygulamalar nasıl? Hız limitleri ile kazalar arasında nasıl bir ilişki var?

Ofislere geri dönüşler başladı... Milattan önce 3.000'den beri gelip gidiyoruz!

Pandeminin etkisi azaldıkça evde çalışanlar iş yerlerine dönmeye başladı. Peki tarihin hangi döneminde insanlar ofislere geçti? Ünlü bir yazarın dediği gibi ofiste olmak 'gündüz köleliği' mi? Yoksa kadınların özgürlük hareketinin başladığı bir ortam mı?

Miami'de bina çöktü, herkes şaşkın, bir kişi değil: '90'lardan bu yana batıyordu'

ABD gündemini sarsan faciada en az bir kişi yaşamını yitirdi, 99 kişiden ise haber alınamıyor. Akıllarda "Bu bina nasıl yıkıldı?" sorusu yer ederken Prof. Wdowinski ise televizyonda enkazı görür görmez binayı tanıdı ve dehşet içinde "Biz bunu tespit etmiştik" dedi...

Yaş düşünce aşılama hızı neden biraz kesildi? Söylentiler, yaz izinleri, hasta olanlar...

Sahada olan hekimlerin gözlemlerine göre günlük aşılamada rekor sayıları gördükten kısa bir süre sonra aşıya gelen insanların sayısında bir miktar düşüş oldu. Bunun sebebi şimdilik söylentilere inananlar, yaz izinleri ve yaş grubuna bağlı Covid geçirenlerin çokluğu gibi unsurlara bağlanıyor...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global