Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Ağustos Salı)

Haber Global
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Biontech aşısı tam onay aldı! Peki nedir bu 'tam onay' meselesi?

ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Pfizer/BioNTech aşısı için "tam onay" verdi! Peki nedir bu tam onay meselesi? Bir önceki onay olan acil kullanım onayında eksik bir durum yoktu ancak yanlış algılara imkan vermemek için iki onayın detaylarına bakmakta fayda var. Uzmanlar anlattı...

Eşref Gani neden Dubai'yi tercih etti?

Yanında milyonlarca dolar ile Dubai'ye kaçtığı iddia edilen Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani neden Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE)? Son yıllarda agresif bir dış politika izleyen BAE geçmiş yıllarda da pek çok kişiye siyasi sığınma hakkı vermişti.

13. yüzyılın Google'ı nasıldı? Dizin ve arama işte böyle icat edildi!

"İnternet yokken ne yapıyorduk?" diyoruz, aklımıza takılanı saniyeler içinde öğrenebiliyoruz. Bu büyük nimetle tanışalı aslında çok olmadı ancak öncesini hayal bile etmek şimdiden zor... Geçmişte ne yaptığımızı sorsak da Google'ın atası aslında 800 yıl önce iki yerde birden icat edilmişti.

Hollywood'un yeni stratejisi korsan film izleyenlere nasıl yaradı?

Hollywood artık filmleri hem sinema salonlarında hem de dijital platformlarda aynı anda izleyici ile buluşturuyor. Buna en çok korsan izleyenler memnun... 

Kilo vermek için yağ aldırma ameliyatı olur mu? '10 litrede 1 litre kan...'

Yağ aldırma operasyonlarından sonra yaşanan can kayıpları dikkat çeken bir noktaya geldi. Kilo vermek için bu ameliyatlar doğru yöntem mi? Ameliyatla birlikte hastadan ne kadar kan da alınıyor?

Kaynak: Haber Global TV

Gani obezite yağ aldırma BioNTech Google