Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Eylül Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Eylül Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Doğalgazda sıkıntı devam ediyor! Peki odun ve kömüre neden zam geldi?

Bu kış aylarında doğalgaz faturası gündem olacak gibi gözüküyor. İstanbul'un bazı semtlerinde odun ve kömüre talep arttı. Onların da fiyatlarına hiç de az olmayan miktarlarda zam geldi.

 Artık müteahhitler de silah taşıyabilecek! Türkiye'de bireysel silahlanma nereye gidiyor?

Türkiye'de silah ruhsatı bulundurma başvurularında büyük bir artış oldu. Bunun sebepleri tartışılırken müteahhitlere silah taşıma ruhsatı da verildi. Bireysel silahlanmada son durum ne? Müteahhitler son kararı nasıl değerlendiriyor?

BM temasları bitti, gözler yine Suriye'de! Masada neler var?

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu New York'ta son erdi. Dış politikada sıradaki gündem Suriye. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya lideri Putin ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. 10 yıllık iç savaş sonunda bölge nerede? Rusya'nın tutumu nasıl olacak?

Seçmen sayısı bile düştü... Almanya bu kadar yaşlı insana nasıl bakacak?

'Yaşlı kıta' Avrupa'nın ekonomik dinamosu Almanya her yıl biraz daha yaşlanıyor. Ülkede yaşlı nüfusa bakacak yeterli personel yok. Yetkililer yaşlı bakımını daha cazip bir iş yapmaya çalışıyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie neden adliyeden adliyeye koşuyor?

Çocuklarının velayet davası ile manşetleri süsleyen Angelina Jolie ve Brad Pitt bu kez de Fransa'da tarihi bir malikane için mahkemelik oldular. Bir zamanlar Hollywood'un gözde çifti olan bu iki ismin avukatları neden adliyeden adliyeye koşmaya başladı?

 

Kaynak: Haber Global TV