Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Ocak Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Ocak Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

'Gitmek bilmeyen misafire' karşı ne yapmalı? Uzmanlar anlatıyor...

Pazar kahvaltıları, akşam oturmaları... Güzel anıların biriktiği bu buluşmalar insanlık hali ya bazen bitmek bilmiyor. Pazar sabahı kahvaltı için gelen ancak saatler 18.00'i göstermesine rağmen hala salonumuzda bir sonraki çayı bekleyen bu dostlarımızı nasıl kırmadan yolcu etmeli? Uzmanlar anlatıyor

5 soru 5 cevap | Elektrik faturası neden hepimizi çarptı?

Elektrik faturasında geçilen kademeli tarife faturaları uçurdu. Vatandaş faturasına itiraz için resmi makamlara koştu. Kademeli tarife ne? Fatura kesim süreleri değişti mi?

Biden ABD'yi nasıl yönetti? Ekonomi... Pandemi... Rusya...

ABD Başkanı Joe Biden bir yıldır görevde. Bu süre içerisinde ABD aşılamada büyük yol kat ederken enflasyon halkın belini büküyor. Biden'ın son bir yıl performansı nasıldı?

İngiltere salgını nasıl 'bitirdi'?

İngiltere salgın önlemlerini büyük ölçüde bitirdi. Artık maske takmak yasal bir zorunluluk değil. Covid pozitif insanların karantinaya girmesinden vazgeçilebilir. Ülke nasıl bu noktaya geldi?

Ve o gün geldi... Sosyal medya için para vermeye hazırlanın

Sosyal medya şirketleri bu hafta art arda yaptıkları açıklamalar ile abonelik modellerini ortaya koydu. Instagram kapsamlı bir açıklama yaparken TikTok abonelik sistemini test ettiğini söyledi. Hali hazırda abonelik modeli olan Twitter ise kapılarını NFT'lere açtı.

Kaynak: Haber Global TV