Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Aralık Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Aralık Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.Döviz borcu olanlar TL'deki değer kazancına ne diyor?

9 soru 9 cevap | Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı yeni finansal ürün Dövize Çevrilebilir Mevduat'ın detayları belli oldu. Sisteme 'Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat' ismi verildi. 3, 6, 9, 12 ay vadeli hesaplara politika faizi uygulanacak. Kur farkı olursa hazine yatıracak. İşte sistemin detayları.

Döviz borcu olanlar TL'deki değer kazancına ne diyor?

Geçen ay döviz ile borçlanan vatandaşlar ile konuşmuş içinde oldukları durumu sormuştuk. Dünden bugüne TL'deki değer kazancının ardından aynı vatandaşlar ile tekrar konuştuk.

Kurlarda yaşanan son gelişmeler fiyatlarda indirime neden olur mu?

Geçen kasım ayından bu yana dövizde yaşanan şiddetli tırmanış beraberinde zamları getirmişti. Peki kurlarda yaşanan son gelişmeler fiyat indirimlerine neden olur mu? Fırıncısı, kuyumcusu, oto galerisi ne diyor?

İkinci Pereira dönemini bitiren süreçte neler yaşandı?

Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi bitti. Mesut ile yaşadığı problem, oynattığı sistem, kadro tercihleri sık sık eleştiri konusu oldu. Gençlere verdiği önemi ise zamanla terk etti. İşte Pereira dönemini bitiren gelişmeler...

Fransa'da 'HES kodu' operasyonu! Tam 182 bin kez...

Aşı pasaportu uygulaması hayata geçtiği günden beri Fransa'da sular durulmuyor. Uygulamaya karşı olanlar eylemler yapmakla kalmadı ve sistemin etrafından dönmenin yolunu da buldu. Fransızların bizdeki HES kodu uygulamasını andıran sistemi 182 binden fazla kez aştığı tespit edildi! Peki nasıl?

Kaynak: Haber Global TV