Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Şubat Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Şubat Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Savaş ihtimalini uzakta gören ama temkinli bir şehir: Mariupol

Rusya ile Ukrayna arasında yaşananlar bütün dünyanın gündeminde. Haber Global muhabiri Murat Karataş günlerdir bölgede halkın nabzını tutuyor. Karataş'ın izlenimlerine göre bölgede halk savaş ihtimaline uzak duruyor ancak gergin bir bekleyiş hakim.

Süper Lig'in şut röntgeni: Lider Başakşehir, Fenerbahçe rakiplerinin gerisinde

Bu yıl üç büyüklerin durumu hiç iç açıcı değil. Fenerbahçe'nin içinde olduğumuz sezon kaleye çekilen şut sayısında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'un gerisinde olduğu görülüyor. Ligin en isabetli şut çeken takımı ise Başakşehir.

Macron'un karşısında yine aynı problem! Dokuz yıllık kaosun satır başları...

Putin-Macron görüşmesinde Rus liderin tavrı gündemdeki sıcaklığını korurken Fransa'nın dokuz yıllık süreçten sonra Mali'den fiyaskoyla çıkmasında da pay sahiplerinden birinin Rusya olması dikkat çekti. Peki Fransa, Afrika'daki en uzun askeri operasyonlarından birinde ne oldu da hüsrana uğradı?

Dünyanın en gizemli anıtlarından olan Stonehenge'in sırrı ne? Perde aralanıyor...

Stonehenge hala sırrı çözülememiş bir yapı. Komplo teorileri "Uzaylılar yaptı" dese de bilim insanları alanın bir belediye meclisi işlevi gördüğü ihtimaline çok daha yakın. Bazısı da inşaat sürecinde sayısız insanın öldüğü Stonehenge'in var oluş sebebinin bu kadar basit olabileceğini kabul edemiyor.

Mutluluğu çok mu abartıyoruz?

Mutlu olmak herkesin hayali, herkesin isteği... Lakin son dönemde küresel çapta sosyal medyanın da etkisiyle endüstrileşmiş bir mutluluk pazarlanıyor. En azından bu yönde ciddi görüşler var. Peki gerçekten zamane mutluluklarını çok mu abartıyoruz? Zaman zaman mutsuzluğa da şans vermeli miyiz?

Kaynak: Haber Global TV