Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Mayıs Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Esad 400 muhalifi neden serbest bıraktı?

Suriye'de Esad yönetimi seçime günler kala 400 muhalifi serbest bıraktı. 'Sosyal medya mahkumları' olarak anılan grubun içinde gazeteciler ve yargıçlar da var. Bu ay içerisinde uyuşturucu satıcıları ve insan kaçakçıları için de af çıkmıştı. Bu taktiğin sandığa etkisi ne olur? 

Galatasaray'ın sezonu: Yalnızlıklar, 'partiler', ayrılıklar ve umutlar...

Süper Lig'in en uzun sezonunda Galatasaray, camia içinde yaşanan tüm krizlere rağmen son ana kadar yarışta kalmayı başardı. Şampiyonluk Beşiktaş'ın oldu, Aslan'ı ise kaotik bir seçim süreci ve transfer dönemi bekliyor... Peki geride kalan sezonda yanlış giden neydi? 

Boşanma patlaması bekleniyor!

Türkiye'de yıllardır boşanan çiftlerin sayısı artıyor. Pandemi ile birlikte ise boşanmalarda önemli azalma görüldü. Sebep ne? Çiftler evde kaldıkları süre içinde sorunlarını daha mı iyi çözmeye başladılar? Uzmanlara göre ise büyük bir boşanma dalgası geliyor... 

Twitter paralı üyelik sistemi hazırlıyor! Çalışmalar gün yüzüne çıktı, işte belirlenen aylık ücret!

Bir süredir kullanıcılarına yeni hizmetler sunmak için çalışan Twitter'ın paralı bir abonelik modeli hazırladığı ortaya çıktı. Bağımsız bir araştırmacı olan Jane Manchun Wong, ismi "Twitter Blue" olarak belirlenen sistemin özelliklerini ve belirlenen fiyatını paylaştı. İşte detaylar... 

Covid-19 aşısı sonrası jinekolojik soru: 'Yeniden adet görmeye başladılar'

Yapılan bir bilimsel çalışmaya göre menopoz sonrası bazı kadınların Covid-19 aşısı olduktan sonra yeniden adet görmeye başladıkları ortaya çıktı. Aşılar ile bu durum arasında yüzde 100 bir bilimsel ilişki olup olmadığı yapılan testler sonucu ortaya çıkacak.