Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Mayıs Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Mayıs Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bardak çayda yeni enflasyon! Bozuk parayla çay içme dönemi bitti mi?

Çaykur'un son çay zammından sonra, işletmeler de fiyatlarda güncellemeye gidiyor. Neredeyse bozuk para ile çay satan kafe, kafeterya kalmadı. Durumdan ne işletme sahipleri ne de müşteriler memnun. Yoksa lokantaların "Çay içmeden bırakmam" ya da "Bir çay daha alır mıyız?" sözleri tarihe mi karışacak?

6 soru 6 cevap | ABD senatosuna yürüyen Türk: Doktor Öz

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Mehmet Öz ABD senatosu yolunda. Pensilvanya'daki ön seçimlerde hafif farkla önde olan Yeni Dünya'nın en ünlü doktoru nasıl bu kadar medyatik oldu? Seçilirse Türk vatandaşlığını bırakacak mı? Gelin 6 soruda Öz'ün kariyerine kısa bir göz atalım.

Kripto piyasaları çakıldı, gözler ünlülere çevrildi! 'Ne oldu şimdi?..'

Son günlerde kripto piyasaları büyük çöküş içinde. Pek çok insanın yatırımı da son günlerdeki hareketlerden çok olumsuz etkilendi. Gözler ise yükseliş döneminde birçok reklamda boy gösteren ünlülerde... Peki ünlüler oynadıkları reklamdan sorumlu tutulabilir mi? Buna dair çeşitli tezler bulunuyor.

İngiltere Merkez Bankası neden gıda krizinin kapıda olduğunu düşünüyor?

Rusya-Ukrayna savaşı küresel çapta dünyanın en büyük ekonomilerini de sarsıyor. Enflasyonda tarihi seviyelerini gören ülkeler arasında Birleşik Krallık da yer alırken İngiltere Merkez Bankası, durumun daha yoksul ülkeler için felaket olabileceğini öne sürüyor. Odak noktası ise muhtemel gıda krizi...

Kaynak: Haber Global TV