Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Fenerbahçe'nin sezonu: Heyecanlar, özlemler, alınamayan kararlar...

Büyük umutlar ve çarpıcı transferlerle sezona giren Fenerbahçe, Süper Lig tarihinin en uzun sezonunu 3. sırada noktaladı. Çalkantılı sezonda her şeye rağmen fırsatlar bulan ve yarışta kalan Kanarya'da Ali Koç yönetimi, kırılma anlarında verdiği ve veremediği kararlarla en yorucu sınavını verdi...

Tam kapanmadan nasıl çıktık? İşte rakamlar...

Tam kapanma sona erdi, Türkiye üçüncü kez normalleşmeyi deniyor. Kapanma sürecinde günlük 5 bin vaka hedefine ulaşamadık, ilk doz aşılananların oranı yüzde 9,5, çift doz aşısını olanların oranı yüzde 12,5 arttı. Aktif vakadaki düşüş ise sevindirici.

'Sergen attı!' Ve şampiyonluk böyle geldi: Hoca, yönetim ve nokta transferler...

Beşiktaş kıran kırana geçen bir sezonda son maçta galip gelmesini bilerek şampiyon oldu. Bu tarihi şampiyonlukta başroller teknik direktörlükte ustalık seviyesine ulaşan Sergen Yalçın, yönetim ve nokta transferlerde...

Elon Musk kripto piyasasına ne yapmak istiyor? 'Bitcoin kabul etmiyoruz'

Kimse ne yapmak istediğini anlamıyor. Kripto paraların iplerini elinde tutan Elon Musk, açıklamalarıyla Bitcoin'in aylar sonra ilk kez 45 bin doların altına düşürdü. Dalga mı geçiyor yoksa başka bir amacı mı var?

Bill Gates Microsoft'tan neden ayrıldı? Mesele yasak ilişki mi?

Bill Gates manşetlerden düşmüyor... Eşi Melinda ile boşanmasının ardından Microsoft'taki bir kadın çalışanla olan ilişkisi gündem oldu. Gates çocuğu gibi gördüğü Microsoft'tan gerçekten 'hayır işlerine zaman ayırmak' için mi yoksa 'yasak ilişkiden' dolayı mı ayrıldı?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global