Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Haziran Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Haziran Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Otobüs el yakıyor, uçak zor olabiliyor, peki ya tren?

30 TL'yi aşan mazot fiyatlarından dolayı şehirlerarası otobüs yolculuğu el yakıyor. Firmalar taksitle bilet satmaya başladı. Rezervasyon talepleri akaryakıt fiyatı sebebiyle alınmayabiliyor. Peki ya tren? Türkiye'de Yüksek Hızlı Tren'in ulaşabildiği şehirler bu ulaşım aracını etkin kullanıyor mu?

Boksör tavşanlar, kabadayı martılar... Hayvanlar hangi noktada kavga etmeye başlıyor?

Son zamanlarda boks yapan tavşanlar ya da birbirlerini tartaklayan martılar gibi kavga eden hayvan görüntüleri sosyal medyada gündeme geliyor. Hayvanlar hangi noktada birbirleriyle kavga ederler? Şehirleşmenin etkisi ne?

Tom Clancy bütün bunları nasıl bildi? 11 Eylül, Rusya-Ukrayna, Tayvan Boğazı...

11 Eylül'de uçakların federal bir binaya dalması, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali, Tayvan Boğazı'nda ABD ve Çin'in karşı karşıya gelmesi, hepsini bir şekilde tahmin etti. ABD'li casusluk kitapları yazarı Tom Clancy bu dünyadan ayrılalı 9 sene oldu. Nasıl böyle isabetli tahminler yapabildi?

Pogba'nın dönüşü neden tutmadı? Bir türlü yer bulamayınca...

Manchester United, Fransız yıldız Paul Pogba ile sözleşme yenilemedi. Serbest kalan 29 yaşındaki yıldız, United'daki ikinci döneminde 6 sezonda ne beklediğini bulabildi ne de bekleneni verebildi. Bu sırada Fransa ile Dünya Kupası kazanan Pogba, United'da niye tutmadı? Efsaneler bile aynı görüşte...

Kaynak: Haber Global TV