Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Temmuz Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Temmuz Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Flamingoları setler öldürdü! Kaçak kuyular ise yer altını kurutuyor...

Tuz Gölü'ne akan su kaynaklarının önünün kesilmesi sebebiyle yüzlerce flamingo can vermişti. Zaten kuraklıkla boğuşan İç Anadolu Bölgesi'nde başka bir sorun ise sayıları her geçen gün artan kaçak su kuyuları!

İstanbul'da Halk Ekmek'e yüzde 25 zam: "Eylül, ekim aylarına kadar..."

2020 Eylül'de yüzde 33 zamlanarak 1 TL'ye çıkan Halk Ekmek, yüzde 25 daha zamlandı. Normal ekmek yarından itibaren 1 TL değil 1.25 TL'ye satılacak. İstanbul'daki fırıncılar da ağustosun ikinci perşembesi İTO Meclis Komisyonu'na 220 gram ekmeğin 2 TL'den 2.5 TL'ye çıkmasını talep etmeye hazırlanıyor.

Türkiye nasıl bir Taliban ile karşı karşıya? 'Sovyetler çekildiğinde...'

ABD, Afganistan'dan çekiliyor. Endişeler terör örgütü Taliban'ın ülkenin tamamında hakim olacağı yönünde. Öte yandan Türk askerinin Kabil'deki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın güvenliğini sağlaması bekleniyor. Peki Türkiye'nin karşısında nasıl bir Taliban var? Örgütün son durumu ne?

Aynı adamın, aynı anda ilişki yaşadığı üç kadın arkadaş oldu, yollara düştü!

Üç genç kadın, aynı anda, aynı adamla sevgili olduklarını fark etti. Şoke eden haberin ardından önce adamın foyasını ortaya çıkardılar, sonra da dert ortağı ve dost olup yollara düştüler... İşte film gibi hikayenin detayları!

Çin'de kadınlar açmazda: Çocuk mu kariyer mi?

Çin'de devletin tek çocuk politikasından vazgeçmesiyle cinsiyetçi ayrımcılığın yükselişe geçtiği ifade ediliyor. Hamilelik dönemlerinde ciddi baskıya maruz kalan kadınlar, iş hayatına tutunmakta zorlanıyor.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global