Aynı adamın, aynı anda ilişki yaşadığı üç kadın arkadaş oldu, yollara düştü!

ABD
Aynı adamın, aynı anda ilişki yaşadığı üç kadın arkadaş oldu, yollara düştü!

Üç genç kadın, aynı anda, aynı adamla sevgili olduklarını fark etti. Şoke eden haberin ardından önce adamın foyasını ortaya çıkardılar, sonra da dert ortağı ve dost olup yollara düştüler... İşte film gibi hikayenin detayları!

ABD'de yaşayan üç genç kadının hayatında 2021 yazı çok başka bir yerde duracak. Ülkenin batısını, içini yeniledikleri 30 yaşında bir otobüsle boydan boya geçen üç genç kadını birleştiren ve yollara düşüren olay ise en hafif tabirle biraz enteresan!

Salt Lake City, Utah'da yaşayan 19 yaşındaki Abi Roberts ve Boise, Idaho'da yaşayan 18 yaşındaki Bekah King ve 21 yaşındaki Morgan Tabor aynı adamın, aynı anda üçüyle birden sevgili olduğunu öğrenince, adama tekmeyi vurup yollara düşme kararı aldı. Bu olayla mücadele etmenin en iyi yolunun devam etmek olduğuna karar verdiler, 30 yaşında bir okul otobüsü aldılar ve iki buçuk aylık bir proje sonucunda otobüsü bir karavana çevirdiler.

BİR AY ÖNCE YOLA ÇIKTILAR

Yaklaşık bir ay önce yola çıkan ve şu sıralar Montana civarında kamp yapan üçlü doğayla kucaklaşırken maceralarını da açtıkları Instagram sayfasından paylaşıyorlar. İsimlerinin baş harflerini kullanarak otobüse "The BAM Bus" adını vermişler.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Morgan Tabor, “Hayal ettiğimiz hayatı yaşıyoruz. Muhteşem. Bu hayalimize onun yüzünden ulaşmış olduğumuzu düşünmek inanılmaz” diyor. Her ne kadar hikaye “ilerlemek”, “geride bırakmak”, “travmaları aşmak” noktasında ilham verici olsa da bu ilginç arkadaşlığın detayları merak uyandırıyor. Nasıl oldu?..

Üçlünün beklenmedik dostluğu Aralık 2020'de başladı. Tabor, erkek arkadaşının hareketlerinden şüphelenmeye başladı. Birkaç yıldır kopuk kopuk flört eden ve zaman zaman görüşen çift, Aralık 2020'de “ilişkinin adını koymaya” karar verdi.

'KIZIN NEREDEYSE TÜM FOTOĞRAFLARINDA SEVGİLİM VARDI!'

Kendisi gibi Boise, Idaho'da ailesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisinin başka kadınlarla mesajlaştığını, sosyal medyada paylaşımlarına başka kadınların flörtöz yanıtlar verdiğini gören Morgan Tabor, “Kızlardan birinin Instagram hesabına baktım. Kızın sayfasındaki neredeyse bütün fotoğraflarda sevgilim olduğunu düşündüğüm çocuk vardı” diyerek içine düştüğü garip durumu anlatıyor.

Bulduğu kız Abi Roberts'tı. Instagram'dan durumu anlattığında Roberts da en az onun kadar şok oldu. Abi Roberts, Ekim 2020'nin sonlarına doğru çocukla sevgili olduğunu söylüyor: “Morgan bana ulaşmadan bir gün önce herif benim evimde kalmıştı. Öpüşüp, sarıldık, onu yolculadım. Utah'a ailesinin yanına geri dönüyordu.”

SAĞLAM BİR DERS VERDİLER!

Elemanın o yolculuğu, hayatının en büyük dumur anlarından birine dönüşecekti. Morgan'la Abi o sırada FaceTime'da konuşuyordu. Morgan bir anda onun arabasının sesini duydu, ellerinde çiçeklerle kapısına gelmişti. Morgan, “Baksana, yeni bir arkadaş edindim” dedi. O anı içinin yağları eriyerek şöyle anlatıyor:

“FaceTime'da kimle konuştuğumu ona gösterdiğimde yüzünün aldığı hali görmek yaşadığım en sinematik andı.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

ÇOCUĞUN SAVUNMASINA BAKIN

Sizce çocuğun tepkisi ne oldu? Kendisini nasıl savunmaya çalıştı? Sıkı durun... Birden fazla kişiyle sevgili olmanın kötü bir şey olmadığını öne sürse de bu görüşünü beyan etmek için fazlasıyla geç kalmıştı. İkisi de yemedi!

İkili, adama yol verdikten sonra araştırmaya koyuldu ve en az altı kadınla daha ilişkisi olduğunu ortaya çıkardı. Onlardan biri de Bekah King'di.

Bekah, “Morgan ve Abi'yle yüzleştikten ve değişeceğini söylerek ayrıldıktan iki saat sonra takılmak için bana mesaj attı” diyor: “Herkes gibi ben de şok olmuştum.”

WASHINGTON POST GENÇ ADAMA ULAŞTI

Haberde isminin kullanılmasını istemeyen genç adam, “Her hikayenin iki tarafı var ancak şu an en doğru olan hiçbir şey söylememek” dedi: “Üçünden de hiçbir şey istemiyorum.”

Maziyi anan, yaşadıklarını birlikte anımsayan, çocuğun üçünü de ayrı ayrı gelecek kurma sözü verdiğini anımsayan kızlar bu travmayı atlatma sürecinde dertleşti, arkadaş oldu, ortak noktalarını keşfetti. Üçü de farklı işlerde çalışan kızlar birkaç bin biriktirdikleri birkaç bin doları birleştirdi, Bekah'nın ailesinin evinin garajında babasının da yardımıyla otobüsü yeniledi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Bekah'nın babasına Morgan'ın babası da yardım edince ortaya sıcak bir dostlukla harmanlanan bir proje çıktı ve yollara düştüler. Abi Roberts şöyle ifade ediyor: “Bu çocuğun bize yaptığı bizim hayatımızı tanımlamıyor. Birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyuz. Üçümüz ömür boyu dost kalacağız.”

metin.aktasoglu@haberglobal.com.tr

Kaynak: Haberdeki bilgilerin büyük bir kısmı Washington Post'ta yayınlanan "Three women discovered they were dating the same man. They dumped him and went on a months-long road trip together" başlıklı makaleden derlenmiştir.

Kaynak: Web Özel

ABD Washington Post aldatma