Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Nisan Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Nisan Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

28-30 milyon bandındaki istihdam sayısı nasıl artar?

2017 yılının mayıs ayından bu yana Türkiye'de çalışan insan sayısı 28 milyon 30 milyon bandında seyrediyor. Hükümet ilave istihdam için politikalar geliştirirken geniş maaş ve prim teşvikleri gündemde.

4 soru 4 cevap | Neden bu kadar çok mide ameliyatı kaynaklı ölüm oluyor?

Mide küçültme ameliyatları sonrası ölümler son yıllarda sıkça gündeme geliyor. Bu ameliyatı olmak isteyen hastaya nasıl bir işlem uygulanıyor? Ameliyatın ekonomik getirisi iyi olduğu için mi kolayca hasta kabul ediliyor? Bu ameliyatı olabilmenin koşulları neler?

Dünyanın en zengin insanı canının her istediğini yapabilir mi?

Dünyanın en zengin insanı her gün Twitter kullanınca aklından geçen her şeyi biz de biliyoruz. Elon Musk Twitter'ın tamamını almak istiyor. Kimilerine göre parasıyla kabadayılık yapan bir milyarder. Peki Musk'ın Twitter'ı satın almasının arkasındaki gerçek motivasyonu ne?

ABD'nin nükleer atık sorunu: Çözümü Finlandiya'da buldular

ABD, nükleer santrallerde kullanılan radyoaktif yakıtların atıklarını depolamak için yıllardır uğraşmasına karşın henüz bir çözüm bulamadı. Şimdi kilometrelerce ötedeki bir yöntemi deneyecekler…

Tonga'daki yanardağ patlaması tüm dünyayı 73 saat nasıl salladı?

15 Ocak'ta patlayan sualtı yanardağı Tonga'yı adeta yerle bir ederken dev bir tsunami de yarattı. Ancak patlama, bilim insanlarını şoke eden bir başka olaya daha sebep oldu. Tüm dünya 73 saat boyunca bir şok dalgasının etkisi altında kaldı. Peki nasıl?

Kaynak: Haber Global TV