Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Haziran Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Haziran Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Görüşmenin arka planı ve şifreleri: Erdoğan-Biden zirvesinden ne anlamalıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ABD Başkanı Biden ile önümüzdeki dönemin dış politikasında iz bırakacak bir görüşme gerçekleştirdi. Biden ne istedi, Türkiye ne cevap verdi? S-400'lerin durumu ne olacak? Türkiye'nin Afganistan'da kalmak için şartları neler?

ABD'de polisler emekli oluyor, istifa ediyor... Artan öfke ve yeni başvuru sıkıntısı

Yaşanan toplumsal olaylar, polis şiddeti ve eylemler ABD'de polisler üzerinde soru işaretleri doğururken ortaya çıkan istatistikler de dikkat çekti. Buna göre Nisan 2020 ile Nisan 2021 arasında emekliye ayrılanlar ve istifa edenlerin oranı ciddi artış gösterdi. Sorun büyük, çözüm aranıyor...

Alman aşısı-kronik hastalık ilişkisi ne? 'Bilimsel çalışmaların sonuçlarına bakmıyorlar'

Aşı yaşı düştükçe aşılama ile ilgili sorular tekrar gündeme geliyor. Şu an Türkiye'de yaygın olarak Pfizer-Biontech aşısı yapılıyor. Bu aşının kronik rahatsızlıkları tetiklediği sorusu gündemde. Doktorlar durumu 'spekülasyon ve bilgisizlik' olarak tanımlıyor.

İnsanoğlu adım attığı yeri kurutuyor... Buzul balinaları neden 'imdat' diye bağırıyor?

Derinlere ağ attık, balıkçılık yaptığımız gemilere hız sınırı koymadık. Sonuç ne mi oldu? Yeterince beslenemedikleri için hamile kalamayan buzul balinaları yok olma tehlikesi ile karşı karşıya... Bu dev hayvanların boyu bile kısalıyor...

Christian Eriksen'in durumu gündem oldu: Tespit etmek mümkün mü?

Ülkesinin Finlandiya ile oynadığı maçta kalbi duran ve saha içinde yapılan kalp masajı ile hayata tutunan Danimarkalı yıldız oyuncu Christan Eriksen'in yaşadıkları farklı soru işaretleri de doğurdu. Oyuncular çok mu fazla maç oynuyor, bu durumları önceden tespit etmek mümkün mü?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global