Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Kasım 2022)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

5 soru 5 cevap | İstiklal Caddesi'ne bombalı saldırı

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen hain terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saldırgan yakalandı. Dünyadan taziye mesajları geliyor. 5 soruda dünden bugüne yaşananlar...

Detaylar ne anlatıyor? Güvenlik uzmanları hain saldırıya ilişkin ne diyor?

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen hain terör saldırısı sonrası 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Eylemin oluş biçimi, yeri ve saati uzmanların bakış açısına göre çok şey anlatıyor.

İstanbul'un enflasyonu neden diğer şehirlerden yüksek?

Yıllık enflasyon yüzde 85'i aştı. Büyükşehirlerde kira ve beslenmenin daha pahalı olması hissedilen enflasyonu artırıyor. Geçmişte bölgelere göre maaş uygulaması tartışılmıştı.

Buhran bitti, Arsenal yeniden zirvede! Nasıl döndüler?

Efsanevi menajer Arsene Wenger'in ayrılmasıyla bir buhran dönemine giren Arsenal, bu sezon adeta küllerinden doğdu. Mikel Arteta yönetiminde geçen sezon neredeyse dibi gören Londra'nın dev kulübü hocasına gösterdiği sabrın karşılığını aldı. Peki Premier League'in lideri zirveye nasıl döndü?

Kaynak: Web Özel

Web Özel