Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Temmuz Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Temmuz Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Sinemalara döndük! Büyükler ayakta kaldı ama küçüklerin kafasında bin tane soru var

1 Temmuz'dan itibaren seyirci salonları doldurmaya başlarken işletmeciler önlerini görmek adına içinde bulunduğumuz yaz aylarındaki vaka sayılarını pür dikkat takip ediyor. Büyükler ayakta kaldı ama makinalarını satmak isteyenlerin sayısı hiç az değil. "Bir kapanmaya daha dayanamayız" diyorlar...

Son 30 yılda ilk kez! Küba sokağa indi: 'Buradayım çünkü...'

Küba'da halk sokaklara indi. Başkent Havana'da ve özellikle daha yoksul insanların yaşadığı bölgelerde protestolar büyürken, hükümet destekçileri de sokağa çıktı. Hükümet destekçileri "Devrimi savunacağız" derken, protestocular ise özgürlük istiyor... İşte yaşananlar.

Bu sefer rakamları da biliyoruz aşı da var! Kurban Bayramı tatili nasıl geçecek?

Geçen yıl vakaların artışında ve salgının büyük şehirlerde kontrolden çıkmasında Kurban Bayramı tatili etkili olmuştu. Geçen tatilden farkımız bu kez günlük vakaları biliyoruz ve aşımız var. Peki tablo nasıl olacak?

Ne oldu da İngiltere'de son penaltı Saka'ya kaldı?

1966'dan bu yana ilk finalini oynayan İngiltere, İtalya'ya penaltılarda boyun eğdi. Yine İngiltere, yine penaltılar, yine hüsran... Son üç penaltıyı genç yıldızlar kaçırırken, son penaltının A takım kariyerinde hiç penaltı atmamış olan 19 yaşındaki Saka'ya düşmesi soru işaretleri doğurdu.

ABD'de enflasyon 13 yılın zirvesini gördü, '1 dolarcılar' çare arıyor!

ABD'nin "bir milyoncuları" olan ve neredeyse tüm ürünlerin 1 dolara satıldığı dükkanlar, ülkede enflasyonun 2008 krizinden bu yana en yüksek seviyeye çıkmasıyla yeni çözümler üretmeye çalışıyorlar. 31 yıldır kesintisiz büyüyen Dollar Tree de onlardan biri...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global