Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Mayıs Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Şam Büyükelçisi Önhon: Suriye'de yaşanan hiçbir şey sürpriz değildi

Türkiye'nin Şam'da görev yapan son büyükelçisi Ömer Önhon Haberglobal.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. İç savaş 'geliyorum' dedi mi? Davutoğlu'nun kritik Şam ziyaretinden sonra ne oldu? Elçilik binasının tahliyesine nasıl karar verildi?

İsrail bunu hep yapıyor: Mescid-i Aksa ve Gazze saldırılarının perde arkası

Tüm dünyanın gözü önünde İsrail yine, yeniden Filistin halkına karşı acımasızca saldırıyor. Doğu Kudüs'te başlayan polis müdahalesi, Gazze'ye yapılan hava saldırısıyla devam etti. Gazze'de 9'u çocuk, 24 Filistinli şehit oldu, yaralı sayısı ise 103'e yükseldi. Peki İsrail'in bahanesi bu kez neydi?

Filistin'de neler oluyor? Emekli Büyükelçi Oğuz Çelikkol yazdı...

Dünya yine İsrail'in Filistinlilere olan zulmünü konuşuyor. Emekli Büyükelçi Oğuz Çelikkol haberglobal.com.tr için kaleme aldığı değerlendirme yazısında olaylarının dününe ve bugününe ışık tuttu. İşte Çelikkol'un yazısı...

4 Soru 4 Cevap | WhatsApp sözleşmesiyle neyi onaylamamız isteniyor?

WhatsApp'ın kullanıcılarına dayattığı gizlilik sözleşmesini onaylamak için verilen sürenin dolmasına sayılı günler kaldı. Haberglobal.com.tr'ye konuşan uzmanlar, kullanıcı bilgilerinin diğer şirketlerle paylaşılmasının önünün açılacağını söylüyor.

Hollywood'da Altın Küre krizi! Tom Cruise ödülleri iade etti, NBC yayınlamayacağız dedi, tepkiler çok sert...

Dünyanın prestijli ödüllerinden Altın Küre'de bu yıl kriz yaşanıyor. Oscar Ödülü'nden sonra sinemanın en büyüğü olan Altın Küre Ödülleri'ni organize eden Hollywood Yabancı Basın Derneği'nin hiç siyah üyesi olmamasının yankıları sürerken, tartışmaya ünlü isimler de dahil oldu.

Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de nüfus artışı neden yavaşlıyor?

Dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden biri olan Çin'in nüfus artış hızı dört yıldır üst üste azalıyor. Hükümet endişeli. Böyle giderse ülke ABD ile giriştiği dünyanın en büyük ekonomisi olma yarışını kaybedebilir.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global