Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ekim Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ekim Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Doktorların Almanca kursu ilgisinin sebebi ne? 'Dörtten yirmiye çıktık...'

Sağlık çalışanları arasında Almanca kurslarına başvuru arttı. Kurs yetkilileri talebe yetişmekte zorlandıklarını söylüyor. Hekimler neden Almanca öğrenmek istiyor? Yurt dışında çalışmak için belge alan sağlık çalışanı sayısı ne?

Seçim barajı düştü akıllara aynı soru geldi: Emanet oylar ne olacak?

Seçim sisteminde yaşanan değişiklik ve seçim barajının yüzde 10'dan yüzde 7'ye inmesi tartışmaların yanında akıllara bir soru da getirdi. Emanet oylar ne olacak, hangi partilere gidecek?

Çeteler Berlin'i karıştırdı: 100 kişilik kavga ve havada uçuşan bıçaklar

Almanya'nın başkenti Berlin'in güneyi çete savaşlarıyla karıştı. Farklı etnik kökenlerin bir arada yaşadığı Neukölln semtine bu ara polis çok sık uğruyor.

Facebook 'Hodri meydan' dedi: 'Gelin, bakın...'

Teknoloji devi Facebook, eski çalışanı Frances Haugen'in ABD Senatosu'nda yaptığı suçlamalar ile köşeye sıkışmış durumda. Facebook'un en yetkili isimlerinden Nick Clegg, "Algoritmamızı inceleyebilirsiniz" dedi. Peki Facebook, şirketin en gizli kapılarını açmaya nasıl razı oldu?

İngiltere ligi artık İngiltere'ye sığmıyor: Paris, Helsinki, Lagos...

İngiltere Premier Lig rakipleri ile arayı çok açtı. Öyle açtı ki artık Ada'dan çıkıp evrensel bir değer olarak farklı ülkelerde maç yapması tartışılıyor...

 

Kaynak: Haber Global TV