Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (06 Haziran Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (06 Haziran Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Hafta sonu tatili yapmak ne kadara mal olacak?

Yükselen akaryakıt fiyatları ve konaklama masraflarının katlanması, hafta sonu tatili yapmanın cazibesini nasıl etkiledi? Vatandaşlar tatil bütçelerini daha çok uzun süreli tatiller için mi kullanmayı tercih edecek?

Ayılar şehirlere neden bu kadar yaklaştı? 'Siz bir de onun halini görün!'

Son günlerde yerleşim yerlerine yakın yerlerdeki ayı saldırısı haberleri artıyor. Peki ayılar şehirlere neden bu kadar yaklaştı? En doğru yöntem gerçekten 'ölü taklidi' yapmak mı?

Rafael Nadal zamanı da yendi! Ağrılar, iğneler...

Fransa Açık'ta tek erkeklerde kupa 14. kez Rafael Nadal'ın oldu. Kariyerinin 22. Grand Slam zaferini elde eden 36 yaşındaki İspanyol raket, finalin ardından turnuva boyunca her maça, sol ayağını hissizleştiren bir ağrı kesici iğne ile çıktığını açıkladı. Öte yandan Nadal yeni bir rekor daha kırdı.

Avrupa uzun yıllar sonra aradığı enflasyona ulaştı ama... Alman marketler ne diyor?

Yıllardır enflasyon yaratmak için çırpınan Avrupa, uzun senelerdir görmediği bir enflasyonu yaşıyor. Almanya'da marketler kendi etiketleri ile sattıkları ekonomik ürünlere ilgi olduğunu söylerken, Türkiye de yüksek enflasyonu frenlemek için çözüm arıyor. İngiliz halkı enerji faturasını düşünüyor.

Avrupa'ya petrol göndermek Venezuela'yı kurtarır mı?

Uzun süredir ABD'nin petrol ambargosu altında modern zamanların en ağır ekonomik krizlerinden birini yaşayan Venezuela'ya karşı ABD'nin tutumu değişiyor. Rusya'ya petrol ambargosu uygulayan Avrupa'ya Venezuela petrolü taşınmasına izin verildi. Karar Venezuela'daki ekonomik krizi bitirir mi?

Kaynak: Haber Global TV