Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Mayıs 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Beyoğlu'nda binalar bekliyor... | Botter yenilendi ancak tartışma bitmedi

Kısa süre önce restorasyonu biten ve sanat merkezi olarak açılan Beyoğlu'ndaki tarihi Botter Apartmanı yeniden gündemde. Binanın restorasyon projesini hazırlayan isimler, süreç içinde kendilerine danışılmadığını belirtiyor. Ayrıca, Beyoğlu'nda birçok tarihi yapı da restorasyon bekliyor.

'Bana o mesajları göndermeyin!' | Sesli mi yoksa yazılı mesaj mı?

Sosyal medyayı ve haberleşme platformlarını kullanma konusunda birçok fikir ayrılığı mevcut. Bunlardan biri de "sesli/yazılı mesaj" tercihi. Pratik olduğu gerekçesiyle pek çok kişi tarafından gönderilen sesli mesajlara mesafeyle yaklaşanlar da var. Peki kimler sesli mesajı tercih ediyor?

Ukrayna tahılı Avrupa'daki hesapları karıştırdı | Brüksel'in planı ne?

Rusya işgalinin ardından Ukrayna'ya destek vermek için tahıl alan ülkelerde çiftçiler protestoya başladı. Doğu Avrupa ülkelerinin Ukrayna'dan tahıl ithalatını yasaklaması AB'nin ellerini bağladı. Peki Brüksel şimdi ne yapacak?