Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Mart Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Mart Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Saldırı altındaki lider Zelenskiy'nin iletişim tarzı nasıl?

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, iletişim alanında da büyük bir savaş veriyor. Çektiği videolardaki tavrı halkına nasıl bir mesaj veriyor? Sosyal medyayı nasıl kullanıyor?

Rusya saldırılarının 7. gününde petrol nereye gidiyor?

Petrol fiyatları Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 7. gününde 2014'ten sonra ilk kez 100 doları aştı! ABD fiyatları düşürmek için rezervleri açarken gözler Suudi Arabistan'a çevrildi.

Rusya'nın Ukrayna saldırılarında kaç asker hayatını kaybetti?

Rusya, Ukrayna'ya saldırılarında askeri kayıplara ilişkin düzenli sayı vermiyor. Batı iki tarafın da kayıplarını anlamaya çalışıyor. Hastaneye girip çıkan ambulans sayılarından tahmin yürütülüyor.

Finlandiya'da NATO sesleri! Genç bir kadının önünde büyük bir sınav

5.5 milyon nüfuslu küçük ama büyük bir refah ülkesi olan Finlandiya tarihi bir seçimle karşı karşıya. 1956 yılından bu yana askeri olarak tarafsız olan ülke Ukrayna'da olanlardan sonra ciddi şekilde NATO ihtimalini düşünmeye başladı.

Yayın ihalesinde ne oldu?

Türkiye’de futbolun yayıncısı hala belirlenemedi. Yayın ihalesiyle ilgili son yapılan toplantıdan da net bir sonuç çıkmadı. Hatta son toplantıdan kafaları karıştıran kararlar çıktı.

Fenerbahçe'nin gol raporu: Yük orta sahanın omuzlarında!

Fenerbahçe'nin bu sezon gol yükünü orta saha oyuncuları çekiyor. Ligde ikinci kez üst üste 3 galibiyet alan sarı-lacivertliler, gol yollarında orta saha oyuncularının ciddi katkısını aldı.

Kaynak: Haber Global TV