Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Ağustos Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Sanki otopark sorunumuz yokmuş gibi... Artık 'scooterpark' problemimiz de var!

İstanbul'da yıllardır otopark sorunu var. Scooter park sorunumuz da hayırlı olsun. Kimi işletmeler kapı önlerine "Scooter park etmek yasaktır" yazıları asmaya başladı. Çözüm ne?

Bin Ladin'den 11 yıl sonra Zevahiri de öldürüldü! 11 Eylül'ün beyin takımına ne oldu?

ABD Başkanı Joe Biden, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen El Zevahiri'nin dron saldırısıyla öldürüldüğünü açıkladı. Usame Bin Ladin'in öldürülmesinden 11 yıl sonra Biden da "Adalet yerini buldu" derken akıllara 11 Eylül 2001'de yaşanan terör saldırılarının beyin takımının akıbeti geldi.

'Gündüz insanı değilim' diyenler bir de buradan bakın...

Ofiste öğle yemeği saatine kadar ayılamayanlar, uyuduğu için toplu taşımada durağı kaçıranlar, sabahları beş tane alarm kurup zorla uyananlar... Her sınıfta ya da ofiste "gündüz insanı olmadığını" söyleyen en az bir kişiye denk geliyoruz. Peki gerçekten gece kuşu muyuz, yoksa uyku kalitemiz mi kötü?

Kahvenin ne kadarı zarar?

Kahve bütün toplumların vazgeçilmezi fakat bazen bu içeceği abartabiliyoruz. Her şeyin fazlası olduğu gibi kahvenin de fazlası zararlı. Peki ne kadar kahve içersek 'çok' içmiş oluruz?

Gönüllülük turizmi: Dev sektörün karanlık yüzü!

Dünyanın dört bir yanından gençler, Afrika, Güney Amerika ve Asya'daki yardıma muhtaç çocuklara destek olmak ve yoğun bir duygusal deneyim tatmak için gönüllülük turizmine yani "voluntourism" akımına yöneliyor. Ancak raporlar ve iddialar milyar dolarlık sektörün karanlık yüzüne dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Global TV