Cemal Enginyurt'tan 'Meclis grubu' açıklaması: Sözlerim espriden ibaretti

Ordu TBMM İYİ Parti
Cemal Enginyurt'tan 'Meclis grubu' açıklaması: Sözlerim espriden ibaretti

Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Partili bazı milletvekillerine yönelik "Yakında siz de gelirsiniz, grup kuracak sayıya ulaşırız" sözlerine açıklık getirdi. 

Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yerel televizyonların, pandemi sürecinde reklam alamadığını ve iş yapamadığını belirten Enginyurt, "Yerel televizyonlara sahip çıkalım" diye konuştu. 

MECLİS GRUBU SÖZLERİ

Cemal Enginyurt, İYİ Partili bazı milletvekillerine yönelik, "Yakında siz de gelirsiniz, grup kuracak sayıya ulaşırız. TBMM Başkanı'ndan rica edelim, bize arkada daha rahat edeceğimiz bir bölüm ayırsın" sözlerine de açıklık getirdi.  

"ESPRİDEN İBARETTİ"

Enginyurt, "Herhangi bir çalışmamız yok. Bir espriden ibaretti. İYİ Partili arkadaşlar dün gruba katılmamışlardı. Ben de bir tweet atmış, demiştim ki 'Bağımsız milletvekili olarak sizleri yanıma bekliyorum'. Dolayısıyla bu 11 arkadaş da partilerinden memnun değilse ki memnun olmadıkları görülüyor; çünkü çizildiler, ötelendiler, dışlandılar. Talepleri yerine getirilmedi. Bağımsız sıralarının artırılması gerektiğini söyledim. Bağımsız sıralarının da artırılması gerektiğini TBMM Başkanı'na söyledim. Olay budur" dedi.

Kaynak: DHA

TBMM Cemal Enginyurt Ordu iyi parti