Bir kentte daha eğitime kar engeli! Okullar, tatil edildi

Gündem haberleri Ordu hava durumu
Bir kentte daha eğitime kar engeli! Okullar, tatil edildi

Bahar ortasında yurdun birçok noktasında etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği en son kent ise Ordu oldu. Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanmadan dolayı 3 ilçenin tamamında be 1 ilçenin bazı okullarında eğitime ara verildiğini bildirdi.

Ordu Valiliği kentteki bazı ilçe ve okullarda yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu. 

Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 3 ilçenin tamamında ve 1 ilçenin bazı okullarında eğitime ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan uyarıda, "İlimizde devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Gölköy, Gürgentepe, Ulubey ilçelerimizin tamamındaki okullarda, Fatsa ilçemizde; Aslancami İlkokulu/Ortaokulu, Ilıca İlkokulu/Ortaokulu, İslamdağ İlkokulu/Ortaokulu, Geyikçeli İlkokulu/Ortaokulu, Hatipli İlkokulu/Ortaokulu, Kulak İlkokulu/Ortaokulu, Demirci İlkokulu/Ortaokulu, Meşebükü İlkokulu/Ortaokulu ile Yassıtaş Özel Eğitim Okulunda 31 Mart Cuma günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Bu ilçelerimizde engeli olan ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacaklardır" denildi.

 

Kaynak: İHA

Ordu kar yağışı Ordu Valiliği kar tatili Gündem haberleri