Bahçeli'den Mevlid Kandil'i mesajı

Bahçeli'den Mevlid Kandil'i mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından kandil mesajı yayınladı. Bahçeli paylaşımında "Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından Mevlid Kandili'ne ilişkin mesaj yayınladı.

Bahçeli paylaşımında "İnsanlık onurunun çiğnendiği, zulmün kol gezdiği, haklıyla haksızın birbirine karıştığı, muhabbet ve hürmetin ayaklar altında kaldığı bir dönemde, Cenab-ı Allah'ın lütfuyla Peygamberimiz kapanan gönülleri bir güneş gibi ısıtmış, kararan kalpleri muhteşem tebliğiyle ışıtmıştır" dedi.

"HOCA GÖRÜNÜMLÜ HAİNLER İSLAM'IN YÜZ KARASIDIR"

Bahçeli ayrıca "Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır. Bu günahkarlara bakıp İslam'ı boğmaya çalışanlar hem sahtekar hem de suçludur. Elbette Allah her şeyi bilen ve görendir." ifadelerini kullandı.

UEFA'YA SERT TEPKİ

Bahçeli "Türk milleti İslam’ın irfanı, korkusuz itibarı, tuzaklara kapılmayan iradesidir. UEFA’nın, milli futbolcularımızın asker selamı vermesini politik ve provakatif hareket bahanesiyle suçlayıp inceleme başlatması Türklüğe ve İslam’a öteden beri taşınan önyargı ve küstahlıktır."  paylaşımında bulundu.

Bahçeli'den Mevlid Kandil'i mesajı - Resim : 1

Devlet Bahçeli