Adana Demirspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Adana Demirspor Galatasaray Canlı maç izle
Adana Demirspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Adana Demirspor - Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Adana Demirspor, Galatasaray'ı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı maç izle linki...

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Adana Demirspor - Galatasaray Trendyol Süper Lig maçında iki takım 26 Nisan Cuma günü saat 20:00’de karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor - Galatasaray maç

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor’a konuk oluyor. Haftanın açılış mücadelesinde Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakibi Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı ağırlayacağı hafta puan kaybetmek istemiyor.

Sarı-kırmızılılar, geride kalan haftalarda oynadığı 33 mücadelede 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 90 puan topladı. Adana Demirspor maçı öncesinde Okan Buruk ve öğrencileri savunma hattıyla güven veriyor. Galatasaray ligde oynadığı mücadelelerde kalesinde sadece 21 gol görürken Muslera’nın performansı dikkat çekti.

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de yarın 40. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2 Ekim 1960'ta Adana'da yapılan ve 2-2 sona eren maçla başlayan rekabette geride kalan 39 müsabakada Galatasaray 21, Adana Demirspor 9 galibiyet aldı. Taraflar 9 karşılaşmada ise birbirine üstünlük sağlayamadı.

Galatasaray'ın attığı 64 gole karşılık Adana Demirspor 32 gol buldu.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşması Bein Sports 1 ve Bein Sports beIN Connect ekranlarından canlı aktarılacak.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.