Astrolog Nuray Sayarı: Büyük bir dünya savaşı söz konusu değil

Buket Aydın Gündem haberleri ABD Joe Biden donald trump Elon Musk
Astrolog Nuray Sayarı: Büyük bir dünya savaşı söz konusu değil

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu Astrolog Nuray Sayarı, "Bu savaş hiç bitmeyecek. Büyük bir dünya savaşı söz konusu değil. Büyük bir dünya savaşı, pandemi ile yaşadık. Yeni pandemiler gelecek, kapanmalar olmayacak." açıklamasında bulundu.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu Astrolog Nuray Sayarı oldu.

Astrolog Nuray Sarayı'nın açıklamaları:

"İYİ BİR ASTROLOG YANILMAZ"

 -Hem kişisel gelişim üzerine hem astroloji üzerine yazarım. Bazıları "O bir kahin" diyor. Astroloji bir matematik, fal değil. Benim sezgilerim güçlü değil. 17 yaşından beri bu kadim bilgi içerisinde yoğruluyorum. İyi bir astrolog yanılmaz.

"ATATÜRK'ÜN CUMHURİYETİ İLAN ETTİĞİ AN DOĞUM ANI, YILDIZ HARİTASINDAN YORUMLAMAK ZOR DEĞİL"

-29 Ekim 1923, Ankara'da Ulu Önder Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan ettiği an doğum anı, yıldız haritası üzerinden yorumlamak çok zor değil. Ben Türkiye'nin veya bir bireyin haritasını inceliyorsam objektif olurum. Olasılık neyse bunu söylerim. Bana verilen tarih ve saat yanlış ise yanılabilirler. Doğrusu nasıl yorumluyorsanız öyle aktarmaktır. Gördüğümü söylemek durumundayım. Benim amacım motive etmek ya da aşağı çekmek değil. 

"BELEDİYE SEÇİMİNDE EKREM İMAMOĞLU KAYBEDECEK"

-AK Parti ve bugünkü hükümet güçlenerek devam edecek. Belediye seçiminde Ekrem İmamoğlu kaybedecek. Sembolü zaten ışık, aydınlanmayı temsil ediyor. Merkür, Venüs ve Güneş karışımı var. AK Parti'nin haritasında liderlik çok yüksek, bilmiyorum bir astroloğun hesabına göre mi kuruldu.

-Dünyaya gelmek isteyen çocuk gününü ve saatini kendi seçsin. O karmaya girmek istemiyorum ve çok yanlış buluyorum. 

"BUNDAN SONRA HER GÜN BİR ŞEY DUYULACAK"

-20 Eylül'de sır perdesi aralandı. Cumhurbaşkanımız Amerika'daymış. Çok önemli anlaşmalar yapıldı. Önemli madenler bulundu ve bulunacak. Gelir ve kazanç anlamında ideallerimizin üzerine çıkacağız. Önümüzdeki 20 yıl çok önemlidir. "20 Eylül'de kader değişiyor" dedim. Türkiye'nin doğal zenginlikleri, yatırımlar olacak. O gün çok büyük bir dönüşüm oldu. Bundan sonra her gün bir şey duyulacak. 

"BÜYÜK BİR DÜNYA SAVAŞI SÖZ KONUSU DEĞİL"

-Bu savaş hiç bitmeyecek. Büyük bir dünya savaşı söz konusu değil. Büyük bir dünya savaşı pandemi ile yaşadık. Yeni pandemiler gelecek, kapanmalar olmayacak. Vakti gelen bu boyuttan göçecek. Kuraklık başlıyor. Suyumuzu, enerji içeren her şeyi korumamız gerekiyor. Astroloji bize "Bunlar olabilir, tedbirli olun" diyor. Korona tekrar gündeme gelebilir. Finans ve ekonomide devrim niteliğinde değişimler, teknolojik yatırımlar geliyor. 2026 çok zor bir yıl olacak ama biz diğer ülkelere göre çok şanslıyız.

EKONOMİ NE ZAMAN TOPARLANACAK?

 -5 Ocak sonrası toparlanma başlıyor. Aralık ile birlikte kıpırdanma, 5 Ocak sonrası hareketlenme bekliyorum. Parası olan altına yatırsın. Yıllar önce parası olan toprağa ve altına yatırsın demiştim. Unutacağı para varsa, torunlarına biriktiriyorsa toprak alın, altın alın ve bir köşeye atın. Göçüp gitmeden önce bölüştürüp pay etmek lazım. 

"2060 SONRASI AMERİKA OLMAYACAK"

-Önümüzdeki seçimlerde Trump kesin kazanıyor. Biden olmayacak. Liderlik haritası, kazanacak ve bu Amerika'nın istikbali için hayırlı olacak. Trump'tan sonra çok büyük kargaşa olacak. Amerika bölünmeye gidecek. 2060 sonrası Amerika olmayacak.

"MUAZZAM BİR KORUMA KALKANI İÇİNDEYİZ"

-Biz ülke olarak korunuyoruz. Ben görmüyorum. Muazzam bir koruma kalkanı içindeyiz. İstanbul'a baktığınızda yedi tepede yedi evliya var. Dünya savaşı yok, bu gerginlik dinecek ve yeniden başlayacak. Türkiye, böyle bir savaşın içerisinde yer almayacak.

"CHP KARIŞACAK VE DAĞILACAK"

-CHP karışacak, dağılmalar ve polemikler olacak. Sayın Kılıçdaroğlu, koltuğunu şu anda bırakmıyor. Sağlık sorunu olabilir bu da 1,5 yıl içinde olabilir. O değil, makamı onu bırakacak. CHP ciddi anlamda güç kaybedecek. Kişiler ayrılıp bugünkü hükümete yönelebilir.

SİYASİ LİDERLERİN GELECEĞİ

-İstanbul seçimlerini kaybettikten sonra 1 yıl kadar CHP'de kalabilir. Bence partisine sevgiyle hizmet ediyor. En parlak dönemi İstanbul'daki zamanıydı.

-Meral Akşener, hiçbir zaman istediği başarıyı yakalayamayacak. Birileri gidecek, birileri gelecek. 

-Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın haritasına baktığımda en az bir 5-6 yıl daha devam eder. Bir risk, tehlike yok. 

ASTROLOJİ NEDİR? YUVA KURACAK ÇİFTLER NE YAPMALI?

-Astroloji, kadim bir bilgidir. Kuran-ı Kerim'de bu kadim bilgiden çok güzel bahsedilmiş. Dünya kurulduğundan beri olan bir sistem ve bilgidir. Osmanlı'da savaşlara çıkarken astrologlara danışılırmış. İnanmıyorsanız tarihinizi bilmiyorsunuz. Kitabı okumuyorsunuz.

-Her bir birey dünyaya bir doğum planı ile geliyor. İnsanlar kendini tanımak için bana geliyor. Ben kimim? Ne amaçla yaşıyorum? Yuva kuracak çiftlerimize profesyonel bir astroloğa danışmalarını öneririm. 6 ayda boşanılıyor. Parçalanmış evliliklerden çocuklar büyüyor. Astroloji eğitimi alın. Kendi haritanızı kendiniz çıkarın. Karşınızdaki duymak istediğini duymaya gelirse ya da başka bir durum olursa şık bir şekilde söylerim. 

-Çocuk aldırmak sizin bereketinizi, bolluğunuzu, hayatta çocuklarınız varsa onların ilerlemesini engelliyor. Meditasyon yapın, o çocuktan özür dileyin. Son zamanlarda "iptal" diye bir şey çıktı. Ne iptal? "Estağfurullah el-Azim" diyeceksiniz. Kişinin anne olamayacağını görürsünüz, bunu söyleyemezsiniz. Çocuğu veren kim? Yaradan, onun işine karışılmaz. 

"ALIN YAZISI YOK"

-Kimsenin alın yazısı yok. Sen düşüncelerinle kader yaratıyorsun. Önümüze tercihler geliyor. Gün gelip ayrılırsan o bir kader değil. Siz haritanızda kim olduğunuzu çözerseniz hayata bakışınızı değiştirirsiniz. Sayı frekansı doğru, inanmak ve plasebo. Bilincinizi ikna ettiğinizde her şeyi başarabilirsiniz. İnsan isterse asla yenilmez. Kendinizi feda ederek kar etmeyin. Kim kar etmiş? Hiç kimse. 

ELON MUSK, TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPABİLİR Mİ?

-Amerika'dan önemli bir isim Türkiye'de çok büyük bir yatırım yapabilir. Elon Musk'tan bekliyorum. Cennet bir ülkeyiz biz, manevi hazinemizden yararlanmak istiyorlar. Amerikalılar bizim topraklarımızı neden hep kapmak istediler?

"UZAYLILAR KESİNLİKLE VAR"

-Uzaylılar kesinlikle var. Belki bizim aramızda da varlar. Biz görmüyoruz, duymuyorum. Belki ben uzaylıyım, belki siz uzaylısınız. Boyutlar arası yaşamlar kesinlikle var. 50 yaşındayım, 50 yıl daha yaşarsam haberdar olabilirim. 100 sene daha yaşarsam kesin olurum.

"İYİ VE KÖTÜ 2024'TE AYRILACAK"

-2000 ile birlikte biz bir uyanış çağına girdik. Daha büyük bir uyanış olacak. Farkındalık sıçraması, yükseliş oldu. Benim baktığım astrolojik haritalarda iyi ve kötü 2024'te ayrılacak. İyi ve kötü savaşında iyiler kazanacak. Gül diken gül toplayacak. Diken eken diken toplayacak. Onların imtihan döneminde "oh olsun" dememek lazım.

-2024 Nisan'da Jüpiter-Üranüs kavuşumu var. Türkiye'nin haritasında 11. evdedir. Anında şok olaylar duyabiliriz. Finansal değişimler, yeniden salgınlar duyabiliriz. 24 Nisan'dan sonra yıl sonuna kadar bir çok olay yaşayabiliriz. Bir kapanma görmüyorum. 

"İSTANBUL'DA BÜYÜK DEPREM GÖRMÜYORUM"

-İstanbul'da büyük deprem görmüyorum. İstanbul depremi diye bir şey olmayacak. İzmit'te olduğu gibi olabilir. Beni doğu bölgesi korkutuyor. Her gün deprem olabilirmiş gibi hazırlıklı olalım. Yapabileceğimiz her şeyi yapalım.

-Ben vatancıyım. Vatanımı seviyorum. Çok linç edildim ama çok etkilenmedim. İşimi ilkeli bir şekilde yapıyorum. O yüzden vatanımı, milletimi, halkın arasından gelmiş biri olarak işimi yapıyorum.

2024'TE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

-Koçlar eski defterleri kapatacaklar. Tamamen yenilenmeye adanacaklar. Yıprandığı ilişkileri 'pat' diye bitirecek, özgürleşecek. Koç, acele etmeyi bırakmayacak ama yeni bir sayfa açacak.

-Bir çok boğayı evlendirebiliriz. Bir çoğu boşanırken bir o kadarı evlenebilir. Borçları varsa kurtulabilirler.

-İkizler kendini yeniden keşfedecek, daha sağlam adımlarla ilerlemesine neden olacak.

-Yengeç, kendine yaslananın yere düşmediğini öğrenecek.

-Aslan, çok yoruldu. Aralık'ta yükleri atarak devam edecek. Aslanlar karmik mücadeleler yaşıyor. Karmalarından arınmaları gerekiyor. Aldatılmış bir aslansanız şunu hatırlayın: O kendini aldattı. Hiçbir şey hissetmemek nötr duygudur. Aslanlara tavsiyem, nötrleşirseniz çok iyi bir yıl yaşayabilirsiniz. 

-Başak 2024'e gözünü açarak girecek. Onu çarpalar çarpılacak. Ayrıntıları biraz bırakın, ruhunuzu özgürleştirin. Bugün kendini ne kadar sevdin? Kendin için dua ettin mi? Kendin için şükür ettin mi? 

-Terazi erkekleri bana çok kızıyorlar. Terazi çapkındır, çok eşlidir dediğim için. Saklınız gizliniz varsa bunlardan arının, hayat sizi ödüllendirsin. 

-Akrep çok maddi sorunlar yaşadı. Akrep'in bolluk bereket senesi olacak.

-Yay özgürlüğünü kimse elinden alamaz. Kendini kabul ettirirken göz önünde olmayı yaşayacak.

-Oğlaklar parasının üzerine para koyacak. İş kurdunuz, bir dünya markesi olabilirsiniz. 

-Kova kendini kabul ettirme çabasından arınması gerekiyor. Yanlışlarından arınmayı başarırlarsa kendine odaklansın. Bunu başarırlarsa fark yaratacaklar.

-Balık kısıtlanıyor, zorlanıyor, yıpranıyor. Hayatını yeniden inşa edecek. 

Kaynak: Haber Global TV

buket aydın Haber Global Nuray Sayarı