AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepki

CHP Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugünkü parti grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik söylediği, "Bir ülkenin cumhurbaşkanının mal varlığı dolayısıyla tehdit ediliyor ve sonuç alınıyorsa o ülkenin cumhurbaşkanı milli güvenlik sorunudur" sözlerine AK Parti'den yanıt geldi.

"DEMOKRASİ SORUNU" YANITI

Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeyi kullanan kişi bir “demokrasi sorunu” haline gelmiştir" ifadelerini kullandı. 

Çelik'in açıklamaları:

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız için “Türkiye için Milli Güvenlik Sorunudur” demiş. Yine Türkiye’nin hak ve menfaatlerine düşman olanların diliyle konuşmuş. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin milli güvenliğinin korunması için en kararlı ve güçlü siyasetlere imza atmaktadır. Bunun için Türkiye düşmanlarının ortak hedefi haline gelmiştir. Tehditler karşısında Cumhurbaşkanımız tavizsiz bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kılıçdaroğlu’nun utanç verici şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız için “Türkiye için milli güvenlik sorunudur” dediği gün, yabancı bir yayında “Türkiye’nin sorunu Cumhurbaşkanının bizzat kendisidir” manşeti atıldı. Milli güvenliğimize düşman olanların hedefi Cumhurbaşkanımızdır."

 

Kaynak: Haber Global TV

Ak Parti Ömer Çelik CHP Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan